Και με τη βούλα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Μέικον

Και με τη βούλα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Μέικον

Sportal newsroom 13:36 - 11.08.2024 / Ανανεώθηκε: 13:45 - 11.08.2024

Κάτοικος Ισραήλ είναι με κάθε επισημότητα ο Ντάριλ Μέικον, καθώς η Μακάμπι ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ήταν αναμενόμενο, πλέον έγινε επίσημο. Ο Ντάριλ Μέικον επιστρέφει στην Euroleague για λογαριασμό της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η «ομάδα του λαού» τα είχε βρει σε όλα με τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος αναζητούσε το δικό του restart σε υψηλό επίπεδο, ώστε να δείξει την αξία του.

Αυτό θα συμβεί στην ομάδα του Όντεντ Κάτας, με την οποία συμφώνησε για τα επόμενα δύο χρόνια. Πιο συγκεκριμένα στο συμβόλαιο του παίκτη υπάρχει οψιόν για έναν ακόμα χρόνο, με το πέρας της σεζόν 2024-25. Έτσι, η Μακάμπι ενισχύει την περιφερειακή γραμμή της με έναν παίκτη με τεράστια έφεση στο σκοράρισμα.

Η επέλαση των NBAers στις στατιστικές κατηγορίες: Ο Greek Freak πρώτος σκόρερ, ένας παίκτης του Παναθηναϊκού και τρεις της Παρτίζαν στα Top 10 (vids)

Η επέλαση των NBAers στις στατιστικές κατηγορίες: Ο Greek Freak πρώτος σκόρερ, ένας παίκτης του Παναθηναϊκού και τρεις της Παρτίζαν στα Top 10 (vids)

Στη φάση των ομίλων πέραν από τις οκτώ προκρίσεις στα προημιτελικού του Ολυμπιακού Τουρνουά, προέκυψαν και οι διακριθέντες σε ατομικό επίπεδο. Οι βασικές στατιστικές κατηγορίες κατακλίστηκαν από ΝΒΑ σούπερ σταρς και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κατακτά την κορυφή στη λίστα με τους σκόρερ. Από την Euroleague, ένας παίκτης του Παναθηναϊκού, ένας της Μακάμπι και τρεις της Παρτίζαν, βρίσκονται στα Top 10.

Ο Ντάριλ Μέικον είναι γνώριμος στο ελληνικό κοινό, καθώς έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ, αλλά και του Παναθηναϊκού, δείχνοντας τις αρετές του επιθετικά. Η νέα σεζόν θα τον βρει για πρώτη φορά στο Ισραήλ και στην ανανεωμένη ομάδα της Μακάμπι, που έχει σαν στόχο τη διατήρηση των κεκτημένων στο πρωτάθλημα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα έχω επιτέλους την ευκαιρία να παίξω μπροστά στον κόσμο της Μακάμπι», ήταν τα πρώτα λόγια του Αμερικανού σκόρερ, λίγο μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από τους πρωταθλητές Ισραήλ.