Η Μακάμπι δεν ενεργοποιεί την οψιόν του Κόμπι Σίμονς και τον αποδεσμεύει

Κόμπι Σίμονς

i

© IMAGO

Η Μακάμπι δεν ενεργοποιεί την οψιόν του Κόμπι Σίμονς και τον αποδεσμεύει

Μιχάλης Καλογήρου 12:32 - 30.09.2024 / Ανανεώθηκε: 12:37 - 30.09.2024

Ο Κόμπι Σίμονς θα χρειαστεί να βρει αλλού μπασκετική στέγη, αφού η Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν πείστηκε από τον Αμερικανό γκαρντ και δεν ενεργοποίησε την οψιόν στο δοκιμαστικό συμβόλαιο του

Οι φήμες για το ενδιαφέρον της Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον Αντόνιο Μπλέικνι και άλλους γκαρντ, φουντώνουν ακόμα περισσότερο με τον Ισραηλινό σύλλογο να αποδεσμεύει τον Κόμπι Σίμονς (27 ετών, 1.96 μέτρα), ο οποίος είχε υπογράψει δοκιμαστικό συμβόλαιο για την προετοιμασία της ομάδας.

Ο Όντεντ Κάτας δεν πείστηκε από τον Αμερικανό και πλέον οι λύσεις της Μακάμπι στην περιφέρεια λιγοστεύουν, λίγες μέρες πριν το πρώτο τζάμπολ στην Euroleague. Ο Σίμονς είχε αγωνιστεί για την Μακάμπι στα φιλικά προετοιμασίας, μεταξύ αυτών και στο τουρνουά « Παύλος Γιαννακόπουλος», αλλά δεν ήταν στην αποστολή για τους αγώνες του ισραηλινού Winners Cup.

Τελικός «αιωνίων»: Ποια κορυφαία NBA picks έχουν αγωνιστεί σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό AKTOR;
STOIXIMAN SUPER CUP

16:17 - 29.09.2024

Τελικός «αιωνίων»: Ποια κορυφαία NBA picks έχουν αγωνιστεί σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό AKTOR;

Με αφορμή τον τελικό του Ελληνικού Stoiximan Super Cup ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό, ας θυμηθούμε τα υψηλότερα «pick» του draft του NBA που φόρεσαν την φανέλα ενός εκ των δύο «αιωνίων».

Πλέον, Σίμονς και Μακάμπι θα χρειαστεί να αναζητήσουν άλλες λύσεις για την συνέχεια. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει αγωνιστεί σε 4 διαφορετικές ομάδες στο NBA αλλά μόλις σε 42 παιχνίδια μετρώντας 5.3 πόντους και 2.0 ασίστ σε 17.6 λεπτά. Η Μακάμπι ήταν η 2η φορά που αγωνίστηκε στην Ευρώπη (έστω και ανεπίσημα), αφού είχε ένα πέρασμα από την πολωνική Σταλ Όστροου.

Η Μακάμπι ξεκινά τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις απέναντι στην Βιλερμπάν (3/10) και όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες, βρίσκεται σε αναζήτηση για παίκτη στην περιφερειακή της γραμμή. Η ομάδα του λαού κοιτάζει διάφορες επιλογές, με το όνομα του Αντόνιο Μπλέικνι να έχει ακουστεί έντονα, όπως και για την συμπολίτισσα Χάποελ.