Γιατί η Μακάμπι έλυσε το συμβόλαιο με τον Μέικον!

Τρεντ Φρέιζιερ, Ντάριλ Μέικον

i

© photo by NurPhoto / Getty Images / Ideal Images

Γιατί η Μακάμπι έλυσε το συμβόλαιο με τον Μέικον!

Γιάννης Πάλλας 17:26 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:27 - 10.09.2024

Παρελθόν αποτελεί ο Ντάριλ Μέικον για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ένα μήνα μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας τους

Σε πρόωρο διαζύγιο οδηγήθηκαν η Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο Ντάριλ Μέικον, ένα μήνα μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας τους!

Η «ομάδα του λαού» με ανακοίνωση που εξέδωσε γνωστοποίησε πως οι δυο πλευρές αποφάσισαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Αυτό συνέβη γιατί ο 28χρονος γκαρντ δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες και έδειξαν πως ακόμα θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να αναρρώσει από την εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη τον περασμένο Γενάρη για την αποκατάσταση της ζημιάς που είχε πάθει στο γόνατό του.

Ο Αμερικανός άσος πλέον θα επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα αποκατάστασης και να επανέλθει στη δράση το συντομότερο δυνατόν.

Η ανακοίνωση της Μακάμπι για τον Μέικον αναφέρει:

«Ο Ντάριλ Μέικον έφτασε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ με συμβόλαιο υπό προϋποθέσεις, αφού τραυματίστηκε στο γόνατό του την περασμένη σεζόν, έναν τραυματισμό που οδήγησε σε χειρουργική επέμβαση και έναρξη διαδικασίας αποκατάστασης.

Το σχέδιο ήταν ο Μέικον να συνεχίσει την περίοδο αποκατάστασης στο Ισραήλ και η φυσική του κατάσταση θα αξιολογούταν συνεχώς. Σύμφωνα με την κατάσταση των πραγμάτων αυτή τη στιγμή και σε συνεννόηση με τους εκπροσώπους του, αποφασίστηκε ότι ο Μέικον θα επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα υποβληθεί σε εντατική αποκατάσταση εκεί. Κατόπιν αυτού, αποφασίστηκε από κοινού η λύση του συμβολαίου του στη Μακάμπι.

Η Μακάμπι εύχεται στον παίκτη καλή επιτυχία και θα παρακολουθεί τον ρυθμό της αποκατάστασής του».

Μια εξέλιξη που βγάζει ξανά στην αγορά τη Μακάμπι, ώστε να ενισχυθεί στην περιφέρεια για τη νέα χρονιά, όπου οι περισσότερες ομάδες έχουν δυναμώσει αρκετά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!