Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε τα αποκαλυπτήρια της φανέλας της με... drone
i

© Μακάμπι Τελ Αβίβ

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε τα αποκαλυπτήρια της φανέλας της με... drone

Ευτυχία Οικονομίδου 14:37 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 14:37 - 10.09.2024

O Τζον Ντιμπαρτολομέο παρέλαβε την πρώτη εμφάνιση της Μακάμπι Τελ Αβίβ για τη σεζόν 2024/25 με drone.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε τα αποκαλυπτήρια της νέας της φανέλας και συγκεκριμένα της πρώτης εμφάνισής της για τα εντός έδρας παιχνίδια της σεζόν 2024/25 μέσω drone.

Συγκεκριμένα, το drone ταξίδεψε πάνω από την πόλη του Τελ Αβίβ για να παραδώσει στον αρχηγό της ισραηλινής ομάδας, Τζον Ντιμπαρτολομέο, τη νέα φανέλα. Η εμφάνιση είναι κίτρινη και η ομάδα του κόουτς Κάτας θα τη φορά τόσο στη EuroLeague, όσο και στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, ο Τζόρνταν Λόιντ εμφανίστηκε φορώντας τη δεύτερη φανέλα στην οποία κυριαρχεί το μπλε χρώμα, το δεύτερο χαρακτηριστικό μετά το κίτρινο, της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η Μακάμπι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έχασε τους τέσσερις καλύτερους παίκτες της. Ο Λορέντζο Μπράουν πήγε στον Παναθηναϊκό, οι Ουέιντ Μπόλντγουιν και Μπόνζι Κόλσον στην Φενέρμπαχτσε, ενώ ο Τζος Νίμπο κατέληξε στην Μιλάνο.

Ο Πόποβιτς είχε ξεχωρίσει τον Οσμάν πριν βρεθεί στα... χέρια του Αταμάν
EUROLEAGUE

10:29 - 10.09.2024

Ο Πόποβιτς είχε ξεχωρίσει τον Οσμάν πριν βρεθεί στα... χέρια του Αταμάν

Ο Τσεντί Οσμάν θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό Aktor και θα συνεργαστεί ξανά με τον Εργκίν Αταμάν, όμως έχει έτσι κι αλλιώς εμπειρία στο να ακούει τις οδηγίες κορυφαίων προπονητών. Τι είχε πει για αυτόν ο Γκρεγκ Πόποβιτς;

Εν τω μεταξύ αποκτήθηκαν ο Νοτιοσουδανός σέντερ, Ουένιεν Γκάμπριελ, ο Λιθουανός γκαρντ, Ρόκας Γιοκουμπάιτις, ο Τζόρνταν Λόιντ από την Μονακό και οι οι Ντάριλ Μέικον, Λεβί Ράντολφ και Τζέιλεν Χορντ.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!