Στην pole position για την απόκτηση του Τίεμαν η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Στην pole position για την απόκτηση του Τίεμαν η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Sportal newsroom 20:36 - 11.06.2024

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αναμένεται να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας σεζόν, με τον Γιοχάνες Τίεμαν να είναι μια περίπτωση που έχει ξεχωρίσει για την «ομάδα του λαού».

Το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να έχει πολλές αλλαγές στο ρόστερ της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η ομάδα του Όντεντ Κάτας θα αλλάξει αρκετά πράγματα, με σκοπό να ενισχύσει το ρόστερ της σε κάθε δυνατή θέση. Μία εξ αυτών είναι και αυτή του σέντερ, όπου ο Τζος Νίμπο θα αποχωρήσει για να συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο.

Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για την Μακάμπι είναι πολλά. Ο Τρέβιον Ουίλιαμς ήταν μια από τις περιπτώσεις που τράβηξαν τα βλέμματα, όμως το ενδιαφέρον από άλλες ομάδες της Ευρώπης έχει πάει την υπόθεση αυτή στο περιθώριο.

Την ίδια ώρα μια νέα περίπτωση όχι απλώς έχει ξεχωρίσει, αλλά αποτελεί προτεραιότητα για την ενίσχυση στη θέση 5. Πρόκειται για έναν παίκτη που βοήθησε την εθνική Γερμανίας να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με συνέπεια στην Euroleague.

Ο Γιοχάνες Τίεμαν αποτελεί τον πρώτο στόχο για τη θέση 5. Ο 30χρονος σέντερ είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της Άλμπα Βερολίνου τα τελευταία χρόνια και η Μακάμπι έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του για την ενίσχυση της φροντ λάιν. Μάλιστα δημοσιεύματα του εξωτερικού αναφέρουν πως η Μακάμπι έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του, με την κίνηση αυτή να δείχνει τις διαθέσεις της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.