Ευχάριστα νέα για τον Κάτας, επιστρέφει στη διάθεση της Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Γκάμπριελ

Γουένιεν Γκάμπριελ - Φωτ. IMAGO

i

Imago

Ευχάριστα νέα για τον Κάτας, επιστρέφει στη διάθεση της Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Γκάμπριελ

Παναγιώτης Ραμαντάνης 17:06 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:07 - 18.10.2024

Έτοιμος να παίξει τα πρώτα του επίσημα παιχνίδια με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι ο Γουένιεν Γκάμπριελ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ μπορεί να είχε το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Παρτιζάν, όμως οι Σέρβοι κατάφεραν να φτάσουν στην εκτός έδρας νίκη. Η ομάδα του Βελιγραδίου έκανε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και πήρε τη νίκη με 91-79 και πλέον και οι δύο έχουν 2-2 μετά από τέσσερα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα.

Ο Όντετ Κάτας προτού ξεκινήσουν τα επίσημα παιχνίδια για την ομάδα του, «έχασε» τον Γουένιεν Γκάμπριελ. Ο φόργουορντ από το Νότιο Σουδάν πήγε στη Μακάμπι για να κάνει τη διαφορά, ωστόσο αυτός ο τραυματισμός πριν από περίπου έναν μήνα, τον έχει αφήσει εκτός από τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «sports.walla» από το Ισραήλ, ο Γκάμπριελ έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε και μπαίνει σιγά σιγά σε ρυθμό προπονήσεων. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες, να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής στη Euroleague, όπου η Μακάμπι αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Έδειξε χαρακτήρα και υπέταξε τη Μακάμπι η Παρτίζαν στο Βελιγράδι
EUROLEAGUE

23:08 - 17.10.2024

Έδειξε χαρακτήρα και υπέταξε τη Μακάμπι η Παρτίζαν στο Βελιγράδι

Τη δεύτερή της νίκη σε τέσσερα ματς φέτος στην Ευρωλίγκα σημείωσε η Παρτιζάν, που ως φιλοξενούμενη της Μακάμπι στο Βελιγράδι, επικράτησε με σκορ 91-79. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Στέρλινγκ Μπράουν με 18 πόντους, όμως οι Σέρβοι έδειξαν πλουραλισμό στην επίθεση και ολοκλήρωσαν το ματς με πέντε «διψήφιους» παίκτες.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Στο Βελιγράδι (όπου εδρεύει και η Μακάμπι στα ματς της Euroleague) έμεινε και ο Σέιμπεν Λι, ο οποίος στην πρεμιέρα του με τη φανέλα της ομάδας είχε εντυπωσιάσει, ωστόσο στο ματς με την Παρτιζάν δεν ήταν το ίδιο καλός. Βέβαια, όπως είπε και ο Όντεντ Κάτας είχε κάνει μόλις μία προπόνηση.