Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δίνει μία ευκαιρία στον Ουίλ Ρέιμαν

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δίνει μία ευκαιρία στον Ουίλ Ρέιμαν

Sportal newsroom 14:28 - 22.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:36 - 22.08.2024

Μετά από μία σεζόν αγωνιζόμενος ως δανεικός στην γαλλική Σεντ Κουεντίν, ο Αμερικανοισραηλινός φόργουορντ, Ουίλ Ρέιμαν επιστρέφει στο Τελ Αβίβ για να παίξει με τη φανέλα της Μακάμπι!

Πέρσι, περίπου τέτοια εποχή, η Μακάμπι Τελ Αβίβ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Ουίλ Ρέιμαν, αλλά φέτος ο Αμερικανός με ισραηλινή καταγωγή φόργουορντ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την «ομάδα του λαού».

Διότι, τη σεζόν 2023-24 δεν είχε βρει θέση στο τελικό ρόστερ του κόουτς Όντεντ Κάτας, είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στην γαλλική Σεντ Κουεντίν, αλλά τώρα επιστρέφει για να καλύψει τα κενά που υπάρχουν και ειδικά στις θέσεις των ψηλών.

Ο γεννημένος στη Νέα Υόρκη πριν από 27 χρόνια πάουερ φόργουορντ, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο επίπεδο της Euroleague, καθώς η ευρωπαϊκή του πορεία μέχρι στιγμής περιελάμβανε την γερμανική Γκότινγκεν, την Λετονική, Βεντσπιλς, της επίσης ισραγηλινή Χάποελ Χάιφα, ενώ πέρσι με την Σεντ Κουεντίν κατέγραψε στη στατιστική του 8,5 πόντους, 4,9 ριμπάουντ και 1,2 ασίστ.

Η Μακάμπι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έχασε τους τέσσερις καλύτερους παίκτες της. Ο Λορέντζο Μπράουν πήγε στον Παναθηναϊκό, οι Ουέιντ Μπόλντγουιν και Μπόνζι Κόλσον στην Φενέρμπαχτσε, ενώ ο Τζος Νίμπο κατέληξε στην Μιλάνο.

Νέα εποχή στο Τελ Αβίβ: Η Χάποελ με προϋπολογισμό όμοιο με της Μακάμπι βλέπει το μέλλον της στην Euroleague
EUROLEAGUE

11:34 - 16.08.2024

Νέα εποχή στο Τελ Αβίβ: Η Χάποελ με προϋπολογισμό όμοιο με της Μακάμπι βλέπει το μέλλον της στην Euroleague

H Χάποελ Τελ Αβίβ του κόουτς Στέφανου Δέδα, που αγωνίζεται στο EuroCup, έκανε μεγάλες αγωνιστικές επενδύσεις το καλοκαίρι, το μπάτζετ της εκτινάχθηκε και είναι χαρακτηριστικό πως είναι ελάχιστα μικρότερο από αυτό της Μακάμπι Τελ Αβίβ, που κυρίως αποχαιρέτησε παίκτες με μεγάλα συμβόλαια και τους αντικατέστησε με πολύ πιο... φθηνούς.

Εν τω μεταξύ αποκτήθηκαν ο Νοτιοσουδανός σέντερ, Ουένιεν Γκάμπριελ, ο Λιθουανός γκαρντ, Ρόκας Γιοκουμπάιτις, ο Τζόρνταν Λόιντ από την Μονακό και οι οι Ντάριλ Μέικον, Λεβί Ράντολφ και Τζέιλεν Χορντ. Το μπάτζετ είναι σημαντικά περιορισμένο σε σχέση με το παρελθόν και έτσι ο Ρέιμαν βρίσκει χώρο ως ρολίστας, σε ένα σύνολο που θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί στα δεδομένα του υψηλού επιπέδου.