Ο Σέιμπεν Λι συστήθηκε στην Euroleague με τρομερό κάρφωμα στον αιφνιδιασμό της Μακάμπι (vid)
i

Σέιμπεν Λι / printscreen

Ο Σέιμπεν Λι συστήθηκε στην Euroleague με τρομερό κάρφωμα στον αιφνιδιασμό της Μακάμπι (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 21:50 - 15.10.2024 / Ανανεώθηκε: 21:55 - 15.10.2024

Στα πρώτα λεπτά του ως παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ και στο ντεμπούτο του στην Euroleague, ο Σέιμπεν Λι με ένα εντυπωσιακό κάρφωμα στον αιφνιδιασμό εξήγησε με πράξεις γιατί δημιουργήθηκε τόσος ντόρος γύρο από το όνομά του όσο έπαιζε στην τουρκική Μανίσα.

Αφού πρώτα έκανε... πάρτι στο Basketball Champions League, εκεί όπου με τη φανέλα της τουρκικής Μανίσα ο Σέιμπεν Λι έβαλε 76 πόντους στα πρώτα δύο του ματς, ακολούθως μεταπήδησε σε χρόνο-ρεκόρ στην Euroleague.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ τον έκανε δικό της και ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ από τις πρώτες του στιγμές με τη νέα του ομάδα, έδωσε σε όλους να καταλάβουν πως ναι μεν άλλαξε λογότυπο στη φανέλα, χρώματα και πρωτάθλημα, αλλά όχι και συνήθειες. Με το που του δόθηκε η δυνατότητα να εντυπωσιάσει δεν την άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτη και έδειξε μέρος των δυνατοτήτων του στην επίθεση.

Στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου στο ματς της τρίτης αγωνιστικής κόντρα στην Αναντολού Εφές, η Μακάμπι έπαιξε καλή άμυνα, έκλεψε τη μπάλα και έφυγε στον αιφνιδιασμό. Ο Λέβι Ράντολφ έδωσε τη μπάλα στον Σέιμπεν Λι, ο οποίος έτρεχε με φόρα και δεν μπόρεσε να τον σταματήσει κανείς. Ούτε η βαρύτητα!

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Κάρφωσε δυναμικά, παρασύροντας και τον Ερτσάν Οσμανί, ο οποίος... τόλμησε να μπει στον δρόμο του και δημιούργησε μία φάση που βάζει από τώρα υποψηφιότητα για το Νο 1 των highlights της αγωνιστικής, ίσως και ολόκληρου του πρώτου μήνα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μιλάνο, Παρί - Παναθηναϊκός και καλεσμένο τον Χρήστο Χολίδη