Οι παίκτες της Μακάμπι δε θα επιστρέψουν στο Τελ Αβίβ και θα παραμείνουν στο Βελιγράδι

Οι παίκτες της Μακάμπι δε θα επιστρέψουν στο Τελ Αβίβ και θα παραμείνουν στο Βελιγράδι

Ευτυχία Οικονομίδου 00:22 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:23 - 04.10.2024

Μετά και το πέρας της αναμέτρησης της πρώτης αγωνιστικής της EuroLeague ανάμεσα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τη Βιλερμπάν οι παίκτες του κόουτς Κάτας θα παραμείνουν στο Βελιγράδι εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης στο Ισραήλ.

Η EuroLeague έκανε πρεμιέρα με την πρώτη αγωνιστική να είναι γεμάτη εκπλήξεις. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ με κορυφαίο τον Ταμίρ Μπλατ κατάφερε να υποτάξει τη Βιλερμπάν στο πρώτο παιχνίδι και πήρε τη νίκη με 89-82.

Αυτό που έγινε γνωστό μετά το πέρας της όλων των παιχνιδιών της Πέμπτης (03/10) είναι ότι, οι παίκτες του Οντέντ Κάτας θα παραμείνουν στο Βελιγράδι και μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Έτσι κι αλλιώς, όπως συνέβη και πέρυσι για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, η ισραηλινή ομάδα θα δίνει τις εντός έδρας αναμετρήσεις της στη σερβική πρωτεύουσα εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στο Ισραήλ.

Στις τάξεις της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατούσε ήδη το σενάριο να παραμείνουν οι παίκτες στο Βελιγράδι και αυτό θα γίνει πραγματικότητα με τον Τζόρνταν Λόιντ να είναι εκείνος που έχει επηρεαστεί περισσότερο από το όλο κλίμα. Εξάλλου, οι Ισραηλινοί δεν έχουν άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις πέρα από το εκτός έδρας παιχνίδι της EuroLeague με τη Μονακό στη δεύτερη αγωνιστική, οπότε δεν θα χρειαστεί να κάνουν πολλά ταξίδια.

Η Μακάμπι «μίλησε» στο τέλος και μπήκε με το δεξί στην Euroleague
EUROLEAGUE

23:46 - 03.10.2024

Η Μακάμπι «μίλησε» στο τέλος και μπήκε με το δεξί στην Euroleague

Η Βιλερμπάν ήταν άκρως ανταγωνιστική έως το τέλος κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, όμως οι Ισραηλινοί με ξέσπασμα στο τέλος και σημείο αναφοράς τον Ταμίρ Μπλατ έφτασαν στη νίκη (89-82) και μπήκαν με το δεξί στην φετινή Euroleague.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μακάμπι επέτρεψε στους παίκτες να παραμείνουν στο Βελιγράδι και μετά την αναβολή των τελικών του Winners League και του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος Ισραήλ.