Στον τελικό του Λιγκ Καπ η Μακάμπι Τελ Αβίβ που πέρασε το εμπόδιο της Χάποελ Χολόν

Μακάμπι Τελ Αβίβ

i

© Maccabi Tel Aviv BC

Στον τελικό του Λιγκ Καπ η Μακάμπι Τελ Αβίβ που πέρασε το εμπόδιο της Χάποελ Χολόν

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ κέρδισε με 82-75 τη Χάποελ Χολόν και πήρε την πρόκριση στον τελικό του Λιγκ Καπ Ισραήλ.

Τον ρόλο του φαβορί επιβεβαίωσε η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στη Χάποελ Χολόν. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Ισραήλ, με τη Μακάμπι να έχει τον έλεγχο από το πρώτο δεκάλεπτο και να φτάνει στη νίκη με 82-75.

Στον τελικό της διοργάνωσης η Μακάμπι Τελ Αβίβ καλείται να αντιμετωπίσει τη Ραμάτ Γκαν, μία ομάδα η οποία θα βρεθεί στον δρόμο της ΑΕΚ για το BCL.

H Μακάμπι και η Χάποελ θέλουν να κάνουν μία μεταγραφή και σκέφτονται ακριβώς τον ίδιο παίκτη
EUROLEAGUE

15:30 - 26.09.2024

H Μακάμπι και η Χάποελ θέλουν να κάνουν μία μεταγραφή και σκέφτονται ακριβώς τον ίδιο παίκτη

Οι δύο ομάδες του Τελ Αβίβ, η Μακάμπι της Euroleague και η Χάποελ του EuroCup, κοιτάζουν την αγορά για να αποκτήσουν έναν γκαρντ και ο πρώην NBAer, Αντόνιο Μπλέικνι (28 χρονών, 1.94μ.), απασχολεί ταυτόχρονα και τις δύο ομάδες του Ισραήλ.

Η ενημέρωση της Μακάμπι για το ματς με τη Χάποελ Χολόν:

«Η Maccabi Playtika Tel Aviv νίκησε 82-75 τη Hapoel Holon, προκρίθηκε στον τελικό του Winner Cup και θα συναντήσει τη Maccabi Ramat Gan το βράδυ του Σαββάτου (5 Οκτωβρίου) στη μάχη για τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Όπως και στα προημιτελικά, οι κίτρινοι του Όντετ Κάτας εκμεταλλεύτηκαν ένα υπέροχο δεύτερο δεκάλεπτο για να ανοίξουν μια διαφορά από τον αντίπαλο, η οποία ήταν αρκετή για να αποκρούσει μια προσπάθεια επιστροφής των αντιπάλων,

Δεν ήταν μεγάλο παιχνίδι για τη Μακάμπι και πέρα ​​από αυτό το σερί 12-0 για τους γαλαζοκίτρινους, οι δύο ομάδες δεν ανέβηκαν σε υψηλό επίπεδο. Αλλά σε αυτό το στάδιο της νέας σεζόν, όταν εξακολουθείτε να εργάζεστε στον συντονισμό, να αναζητάτε πεντάδες που να συνεργάζονται καλά και να χρησιμοποιούν ένα ευρύ rotation, κάθε νίκη είναι σημαντική. 15 πόντοι από τον Χάσιελ Ριβέρο, 14 από τον Τζόρνταν Λόιντ και 12 ασίστ από τον Ταμίρ Μπλατ ξεχωρίζουν στη σελίδα στατιστικών του πρωταθλητή».

Υπενθυμίζουμε ότι την Πέμπτη (3 Οκτωβρίου) η Μακάμπι Τελ Αβίβ ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στη Euroleague. Οι πρωταθλητές του Ισραήλ, έχουν σαν πρώτο ματς μία εντός έδρας «μάχη» με αντίπαλο τη Βιλερμπάν. Η Μακάμπι έχει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της, ωστόσο ελπίζει στο να κάνει μία καλή πορεία στην Ευρώπη και να φτάσει μακριά όπως πέρσι.

Την περασμένη σεζόν η Μακάμπι έφτασε μέχρι τα play off της Euroleague, όπου γνώρισε τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό Aktor με 3-2.