Πολύ κοντά στον Μπούγκι Έλις η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Μπούγκι Έλις - Φωτ. IMAGO

i

Imago

Πολύ κοντά στον Μπούγκι Έλις η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Χρήστος Τσάλτας 18:16 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:16 - 21.10.2024

Ενίσχυση προ των πυλών για την Μακάμπι Τελ Αβίβ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπούγκι Έλις.

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στην Ευρωλίγκα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, με πιο πρόσφατο αποτέλεσμα την εντός έδρας ήττα από την Παρτιζάν, όπου ουσιαστικά η ομάδα του Ομπράντοβιτς έπαιζε... σπίτι της, καθώς η αναμέτρηση έγινε στο Βελιγράδι.

Μετά την αποχώρηση του Τζόρνταν Λόιντ, η Μακάμπι ενισχύθηκε στη θέση των γκαρντ με τον Σέιμπεν Λι, ο οποίος είχε εντυπωσιάσει στα πρώτα του ματς με τη Μανίσα. ΄Στο πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα της ομάδας του λαού, ο Αμερικανός ήταν κάτι παραπάνω από τρομερός, γιατί κόντρα στην Εφές είχε 23 πόντους, 1 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Στο δεύτερο παιχνίδι του δεν ήταν το ίδιο καλός, ενώ έχει προβληματίσει τον Όντετ Κάτας, μιας και δεν επέστρεψε με την ομάδα στο Τελ Αβίβ και έμεινε στο Βελιγράδι. Μάλιστα η Μακάμπι αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών (εκτός ο Μπλατ και ο Γκάμπριελ) και φαίνεται ότι ψάχνεται για την ενίσχυσή της στα γκαρντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, η ομάδα από το Ισραήλ, είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπούγκι Έλις. Ο 23χρονος Αμερικανός, έκανε προετοιμασία με τους Σακραμέντο Κινγκς, ωστόσο οι «βασιλιάδες» τον αποδέσμευσαν πριν από λίγες μέρες. Ο ίδιος έψαχνε συμβόλαιο στην G-League, όμως η Μακάμπι έκανε.... μπάσιμο για να τον αποκτήσει και οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Είναι απόφοιτος του South California και ήταν συμπαίκτης με τον γιο του ΛεΜπρόν Τζέιμς, Μπρόνι.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Μία μεταγραφή που άμα ολοκληρωθεί, θα είναι μία επιπρόσθετη κίνηση, μετά την απόκτηση του Σέιμπεν Λι.