Προπονήθηκε ο Σέιμπεν Λι και... γλυκοκοιτάει το ντεμπούτο του με τη Μακάμπι κόντρα στην Εφές

Σέιμπεν Λι - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Προπονήθηκε ο Σέιμπεν Λι και... γλυκοκοιτάει το ντεμπούτο του με τη Μακάμπι κόντρα στην Εφές

Παναγιώτης Ραμαντάνης 20:50 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:50 - 14.10.2024

Ο Σέιμπεν Λι φαίνεται πως είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του στη Euroleague με τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε ενισχυθεί το καλοκαίρι με τον Τζόρνταν Λόιντ το καλοκαίρι, ωστόσο ο πολύπειρος γκαρντ μετά από τα καλά παιχνίδια που έκανε, έφυγε από την ομάδα. Ο Αμερικανός λόγω της κατάστασης που επικρατεί στο Ισραήλ ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα, κάτι το οποίο δεν του αρνήθηκε ο σύλλογος και επέστρεψε στη Μονακό.

Η Μακάμπι ψάχτηκε για να φέρει έναν γκαρντ που θα μπορέσει να ξεχωρίσει στην ομάδα, έστω και αν ήταν δύσκολο αυτή την περίοδο να βρει παίκτη. Ο άνθρωπος που πήγε ως αντί-Λόιντ στους Ισραηλινούς, είναι ο Σέιμπεν Λι, ο οποίος ήρθε στην Ευρώπη στις αρχές του καλοκαιριού για λογαριασμό της τουρκικής Μανίσα.

Ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ, ήταν ασύλληπτος στα πρώτα του δύο ματς στο BCL. Στην πρεμιέρα κόντρα στη Μούρθια, ο Λι είχε 36 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ κόντρα στην FMP είχε 43 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις τράβηξαν τα βλέμματα των ανθρώπων της Μακάμπι, με τον ίδιο να μην σκέφτεται στιγμή την απόφασή του. Μάλιστα, προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα και αναμένεται κόντρα στην Αναντολού Εφές να κάνει το ντεμπούτο του.