Στην πόρτα της «εξόδου» βρίσκεται ο Τζόρνταν Λόιντ της Μακάμπι εξαιτίας της κατάστασης στο Ισραήλ

Τζόρνταν Λόιντ

i

© X

Στην πόρτα της «εξόδου» βρίσκεται ο Τζόρνταν Λόιντ της Μακάμπι εξαιτίας της κατάστασης στο Ισραήλ

Μιχάλης Καλογήρου 11:21 - 08.10.2024 / Ανανεώθηκε: 11:29 - 08.10.2024

Η εμπόλεμη κατάσταση στο Ισραήλ έχει προβληματίσει τον Λόιντ και τον ωθεί στην αποχώρησή, γράφουν στο Ισραήλ

Τι και αν αποτέλεσε την πιο ηχηρή μεταγραφή για την «ομάδα του Λαού» φέτος; Ο Τζόρνταν Λόιντ μοιάζει έτοιμος να αποτελέσει παρελθόν από τον ισραηλινό σύλλογο, ένεκα της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στην χώρα. Παρά το γεγονός πως ο Λόιντ...ήξερε που υπέγραφε, ο 31χρονος γκαρντ βρισκόταν στο Ισραήλ κατά τη διάρκεια της επίθεσης του Ιράν και φαίνεται να έχει επηρεαστεί αρκετά από το γεγονός.

Ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει, καθώς φοβάται για την ασφάλεια του ίδιου και της οικογένειάς του. Ο Λόιντ μάλιστα, δεν είχε επιστρέψει στο Ισραήλ μετά το ματς της πρεμιέρας της EuroLeague με τη Βιλερμπάν, αφού παρέμεινε στο Βελιγράδι.

Οι εξελίξεις αυτές δεν αφήνουν αδιάφορες τις υπόλοιπες ομάδες της Euroleague, οι οποίες καραδοκούν για την περίπτωση του πρώην γκαρντ της Μονακό. Μιας και λέμε για Μονακό, οι ιθύνοντες της ομάδας γλυκοκοιτάζουν τον Λόιντ αφού είδαν τους Καλάθη και Κορκμάζ να τραυματίζονται από τα πρώτα ματς της σεζόν. Πέρα από τους Μονεγάσκους, ενδιαφέρον υπάρχει και από την Φενερμπαχτσέ που «ψάχνεται» για γκαρντ, μετά την ρήξη χιαστού που υπέστει ο Σκότι Ουίλμπεκιν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ο Λόιντ στην πρεμιέρα με την Βιλερμπάν σημείωσε 15 πόντους, ενώ έχει αγωνιστεί και στα 2 πρώτα παιχνίδια του Λιγκ Καπ του Ισραήλ, όντας διψήφιος και στα δύο. Μένει να δούμε τι εξελίξεις θα υπάρξουν με τον Αμερικανό γκαρντ μετά την συνάντηση του ιδίου με τους ανθρώπους της Μακάμπι. Στην Ισραηλινή ομάδα πάντως, ψάχνουν ήδη γκαρντ μετά το κενό που άφησε ο Ντάρυλ Μέικον με μια ενδεχόμενη αποχώρηση του Λόιντ να βάζει σε προβλήματα τον Κάτας.