Προχωράει η ανανέωση του Κάτας στην Μακάμπι Τελ Αβίβ

Προχωράει η ανανέωση του Κάτας στην Μακάμπι Τελ Αβίβ

Sportal newsroom 15:47 - 11.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:34 - 29.05.2024

Μακάμπι Τελ Αβίβ και Όντεντ Κάτας έχουν προχωρήσει τις επαφές τους, σε τέτοιο βαθμό ώστε το deal για νέο συμβόλαιο να βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Ο Όντεντ Κάτας κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό όλων στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, χάρη στη δουλειά και την μεθοδικότητά του. Τα τελευταία δύο χρόνια η «ομάδα του λαού» έχει φτάσει μια ανάσα από το Final 4 της Eurolegue, όμως λύγισε στο Game 5 και στις δύο περιπτώσεις.

Παρ' όλα αυτά ο Ισραηλινός προπονητής έχει βάλει τη σφραγίδα του στην ομάδα και την έχει βάλει σε τροχιά επιτυχιών. Κάτι το οποίο εκτιμάται απ' όλους εντός των τειχών.

Για το λόγο αυτό σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η ανανέωση του συμβολαίου του. Στην «ομάδα του λαού» στόχος είναι να παραμείνει ο έμπειρος προπονητής για να μπορέσει να δουλέψει απερίσπαστος και να χτίσει την ομάδα των επόμενων ετών όπως θέλει εκείνος.

Οι επαφές ανάμεσα σε Κάτας και Μακάμπι έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο μήνα, όμως έπειτα από το φινάλε της σειράς των playoffs κόντρα στον Παναθηναϊκό αναμένεται να κορυφωθούν μέχρι να φτάσουν οι δύο πλευρές σε deal. Κάτι που επιθυμούν αμφότερες, μια και όλες οι πλευρές είναι ικανοποιημένες με τη συνεργασία.

Αυτό σημαίνει πως ο Κάτας θα ρίξει... άγκυρα στο Τελ Αβίβ για τα επόμενα χρόνια, έχοντας την πλήρη εμπιστοσύνη της διοίκησης αλλά και όλων των ανθρώπων της ομάδας.