Μακάμπι: «Δεν ξέρουμε αν θα μείνουν Μπάλντουιν, Λορέντζο Μπράουν και Κόλσον»

Μακάμπι: «Δεν ξέρουμε αν θα μείνουν Μπάλντουιν, Λορέντζο Μπράουν και Κόλσον»

Sportal newsroom 22:03 - 04.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:03 - 04.06.2024

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει ήδη καταστρώσει το πλάνο της για τη νέα σεζόν, με τις βασικές υποθέσεις να σχετίζονται με το μέλλον των Ουέιντ Μπόλντουιν, Λορένζο Μπράουν και Μπόνζι Κόλσον.

Για ακόμα μια σεζόν η Μακάμπι Τελ Αβίβ έφτασε... μια ανάσα από την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague. Για την ακρίβεια, απείχε μια νίκη από την υπέρβαση, όμως το εμπόδιο του Παναθηναϊκού αποδείχθηκε ανυπέρβλητο για τους παίκτες του Όντεντ Κάτας.

Στο Τελ Αβίβ ο σχεδιασμός για την επόμενη μέρα έχει ξεκινήσει, με το θέμα της παραμονής του Ισραηλινού κόουτς να έχει ολοκληρωθεί με θετική κατάληξη. Την ώρα που τα υπόλοιπα «καυτά» θέματα που υπάρχουν σχετικά με το ρόστερ της νέας σεζόν παραμένουν... ανοιχτά.

Ο τιμ μάνατζερ της Μακάμπι, Αμίτ Μπίτορ, μίλησε στο Sport5 για την επόμενη μέρα της «ομάδας του λαού», απαντώντας μονολεκτικά στο αν θα παραμείνουν στην ομάδα οι παίκτες του Όντεντ Κάτας.

Ερωτηθείς για τους Ουέιντ Μπόλντουιν, Λορένζο Μπράουν και Μπόνζι Κόλσον η απάντηση ήταν ίδια. «Δεν ξέρω, θα κάνουμε τα πάντα για να μείνει», ήταν η απάντηση και για τις τρεις περιπτώσεις, την ώρα που προανήγγειλε την παραμονή του Χασιέλ Ριβέρο και τη νέα σεζόν, ενώ παραδέχτηκε πως ο Τζος Νίμπο θα αποχωρήσει από το Ισραήλ.

Παράλληλα, τόνισε πως στην Μακάμπι θα παραμείνουν οι Αντόνιους Κλίβελαντ, Ταμίρ Μπλατ και Ρομέιν Σόρκιν, κλείνοντας έτσι την πόρτα σε κάθε επίδοξο μνηστήρα.