Και του χρόνου στο Βελιγράδι η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Μακάμπι Τελ Αβίβ

i

© Intime

Και του χρόνου στο Βελιγράδι η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Sportal newsroom 18:01 - 07.07.2024 / Ανανεώθηκε: 18:01 - 07.07.2024

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Aleksandar Nikolic Hall για τα εντός έδρας παιχνίδια της EuroLeague την σεζόν 2024-25.

Σύμφωνα με σέρβικα δημοσιεύματα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει εκ νέου το Aleksandar Nikolic Hall του Βελιγραδίου για τους εντός έδρας αγώνες της EuroLeague την σεζόν 2024-25.

Ο διαστημικός Γκριγκόνις και οι «Έλληνες» του Παναθηναϊκού που ξεχώρισαν λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες!
ΜΠΑΣΚΕΤ

17:16 - 07.07.2024

Ο διαστημικός Γκριγκόνις και οι «Έλληνες» του Παναθηναϊκού που ξεχώρισαν λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μπορεί τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα στην προσπάθεια της Εθνικής ομάδας, που βρίσκεται μια… ανάσα από την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως και στα υπόλοιπα τουρνουά υπάρχουν παίκτες με ελληνικό και συγκεκριμένα… Παναθηναϊκό ενδιαφέρον που ξεχωρίζουν.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το «Sport klub» η «ομάδα του Λαού» θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί την συγκεκριμένη έδρα στην οποία μετακόμισε την περασμένη σεζόν (2023-24) εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στο Ισραήλ.

Βέβαια, όπως προσθέτει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα αναφέρει ότι υπάρχουν μικρές πιθανότητες ώστε η Μακάμπι Τελ Αβίβ να επιστρέψει μεσούσης της σεζόν στη Menora Mivtacim Arena.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Τα ίδια ισχύουν και για τη Χάποελ Τελ Αβίβ του Στέφανου Δέδα που δε μπορεί να δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια της στο Ισραήλ για τις ανάγκες του EuroCup και αναμένεται να αποφασιστεί αν θα μετακομίσει στο Βελιγράδι ή στη Σόφια.