Πήρε θέση για το συμβόλαιο του Σέιμπεν Λι η Μακάμπι Τελ Αβίβ
i

©Euroleague

Πήρε θέση για το συμβόλαιο του Σέιμπεν Λι η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Γιάννης Πάλλας 18:48 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:48 - 25.10.2024

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θέλησε να απαντήσει στα... σενάρια φυγής του Σέιμπεν Λι από την ομάδα

Θέση στο θέμα του συμβολαίου του Σέιμπεν Λι πήρε η Μακάμπι για πρώτη φορά αναφορικά με συμφωνία αθλητή της ομάδας, προκειμένου να βάλει ένα τέλος στα σενάρια φυγής που κυκλοφορούν εσχάτως.

Ο Αμερικανός γκαρντ που αντικατέστησε τον Τζόρνταν Λόιντ που επέστρεψε στη Μονακό πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, αλλά όπως ξεκαθαρίστηκε και μετά το τέλος του αγώνα με την Ζάλγκιρις στο Κάουνας δεν επέστρεψε στο Ισραήλ, αλλά θα παραμείνει στο Βελιγράδι.

Η απουσία του από το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας που επέστρεψε στη βάση της στο Τελ Αβίβ, προκάλεσε πλήθος συζητήσεων τα τελευταία 24ωρα.

Τα σενάρια φυγής του παίκτη προκάλεσαν αναταράξεις και οδήγησαν τη Μακάμπι για πρώτη φορά να πάρει θέση σε θέμα συμβολαίου με τοποθέτηση στα social media και τον επίσημο λογαριασμό της ομάδας, εξηγώντας τι ισχύει με το συμβόλαιο του Σέιμπεν Λι.

Κι όλα αυτά γιατί υπήρξαν δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αποχωρεί, καθώς υπήρχε ρήτρα αποδέσμευσης του από την ομάδα οποιαδήποτε στιγμή.

Η ανάρτηση ωστόσο της Μακάμπι ξεκαθάρισε τα πράγματα: «Διευκρίνηση: Τις τελευταίες ώρες έχουν δημοσιευτεί ειδήσεις, σύμφωνα με τις οποίες, υπάρχει μία ρήτρα στο συμβόλαιο του Σέιμπεν Λι, που του επιτρέπει να φύγει από την ομάδα οποιαδήποτε στιγμή. Συνήθως δεν αναφερόμστε σε λεπτομέρειες των συμβολαίων των παικτών μας, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα το παρακάμψουμε και θα ξεκαθαρίσουμε ότι τα δημοσιεύματα απλά δεν είναι αληθή».

Χαμόγελα για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ: Επιστρέφουν στη δράση Γιοκουμπάιτις και Γκάμπριελ
EUROLEAGUE

17:46 - 25.10.2024

Χαμόγελα για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ: Επιστρέφουν στη δράση Γιοκουμπάιτις και Γκάμπριελ

Οι Ρόκας Γιοκουμπάιτις και Γουένιεν Γκάμπριελ φαίνεται να έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους και είναι πλέον έτοιμοι να βοηθήσουν ενεργά το έργο της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ο Σέιμπεν Λι παραμένει στο Βελιγράδι όπου και προπονείται ενώ η Μακάμπι με εξαίρεση τον ίδιο τον Αμερικανό γύρισε στο Ισραήλ μετά τον αγώνα στο Κάουνας, ωστόσο ο Όντετ Κάτας έσπευσε να τον καλύψει απόλυτα: «Οι συνθήκες είναι πραγματικά δύσκολες. Δεν έχει να κάνει με τον Σέιμπεν. Το ξέραμε όταν τον υπογράψαμε ότι εκείνος και η οικογένειά του έχουν αποφασίσει να μην επιστρέψουν στο Ισραήλ για την ώρα. Το σεβόμαστε αυτό. Τον αγαπάμε σαν άνθρωπο. Είναι πραγματικά επαγγελματίας και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι μαζί μας».