Ο Αγγελόπουλος για την αποχώρηση Χήνα: «Ήταν από τα στηρίγματά μου, κάποια στιγμή θα είμαστε και πάλι μαζί»

Ο Γιώργος Χήνας

i

©Intime

Ο Αγγελόπουλος για την αποχώρηση Χήνα: «Ήταν από τα στηρίγματά μου, κάποια στιγμή θα είμαστε και πάλι μαζί»

Χρήστος Τσάλτας 13:05 - 02.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:06 - 02.06.2024

Στο δεύτερο μέρος της μεγάλης συνέντευξής του ο Μάκης Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Γιώργου Χήνα από την ομάδα και τους λόγους που ήρθε η εξέλιξη αυτή.

Ένα από τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε ο Μάκης Αγγελόπουλος στο δεύτερο μέρος της μεγάλης συνέντευξης που παραχώρησε ήταν και η αποχώρηση του Γιώργου Χήνα από την ομάδα, που μέχρι πρότινος είχε τον ρόλο του GM στην ΚΑΕ.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ ΑΕΚ έπλεξε το εγκώμιο του Γιώργου Χήνα, για τον οποίο τόνισε πως ήταν από τους ανθρώπους που θεωρούσε στηρίγματά του μέσα στην ομάδα, ενώ έκλεισε την τοποθέτησή του τονίζοντας πως οι δρόμοι των δύο πλευρών θα συναντηθούν ξανά.

Η μεγάλη συνέντευξη του Αγγελόπουλου: «Υπήρξε ενδιαφέρον για να μπει συμπαίκτης στην ΑΕΚ» (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

12:10 - 02.06.2024

Η μεγάλη συνέντευξη του Αγγελόπουλου: «Υπήρξε ενδιαφέρον για να μπει συμπαίκτης στην ΑΕΚ» (vid)

Στο δεύτερο μέρος της μεγάλης συνέντευξη του Μάκη Αγγελόπουλου ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ αποκάλυψε τις επαφές που είχε με μεγάλο fund για να μπει ως συμπαίκτης στην ομάδα. Τι είπε για το αγωνιστικό και όχι μόνο.

Στην τοποθέτησή του για τον μέχρι πρότινος GM της ομάδας, ο Μάκης Αγγελόπουλος ανέφερε: «Συμφωνώ και για το στολίδι και το εργατικός για τον Γιώργο. Μια πολύ μικρή ομάδα, μιλάω για τα παιδιά που είναι μόνιμο προσωπικό, πέτυχε πάρα πολλά πράγματα αυτά τα 9 χρόνια.

Αυτή η πολύ μικρή ομάδα έκανε διοργανώσεις διεθνείς, οργάνωσε την εταιρία, το αγωνιστικό, το στήσιμο της ομάδας, την ταινία 1968, ασχολήθηκε με το real estate. Μια μικρή ομάδα έκανε σχεδόν τα πάντα. Ο Γιώργος ήταν από τους πλέον κομβικούς. Είναι άνθρωπος που ήταν στο γήπεδο 12-13 ώρες, έκανε πράγματα πέρα από τις δικές του αρμοδιότητες. Του αρέσει να κάνει πολλά πράγματα.

Τον θεωρώ δημιούργημα της ΑΕΚ. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχει μια κόπωση, πέρασε και δύσκολα, πρέπει να κάνει και κάτι άλλο στη ζωή του. Έχει αποκτήσει τεράστια εμπειρία. Ήταν περιουσία της ΑΕΚ. Ήταν από τα στηρίγματά μου. Έκανε πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Έχει πολυτάλαντες ικανότητες. Ο Γιώργος είναι ένας από αυτούς. Κάποια στιγμή πάλι θα είμαστε μαζί και κοντά».