Ο Αγγελόπουλος για τον Κουζμίνσκας: «Η πρόθεσή μου είναι να μείνει στην ΑΕΚ Betsson»

Μιντάουγκας Κουζμίνσκας

Ο Αγγελόπουλος για τον Κουζμίνσκας: «Η πρόθεσή μου είναι να μείνει στην ΑΕΚ Betsson»

Χρήστος Τσάλτας 13:20 - 02.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:20 - 02.06.2024

Ο Μάκης Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, τόνισε πως η πρόθεσή του είναι να κρατήσει τον Λιθουανό και επεσήμανε πως η τελική απόφαση ανήκει στον προπονητή.

Η μεγάλη επιθυμία του κόσμου της ΑΕΚ Betsson είναι να δει και πάλι στα κιτρινόμαυρα τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας. Ο Λιθουανός φόργουορντ ήταν με διαφορά ο καλύτερος παίκτης της σεζόν που πέρασε, καθώς η συνέπεια και η σταθερότητά του έκαναν τη διαφορά.

Η ΑΕΚ Betsson έχει ήδη κάνει τις πρώτες διεργασίες, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Sportal για συνάντηση με τον Λιθουανό άσο πριν φύγει η σεζόν.

Ο Αγγελόπουλος προανήγγειλε το deal με Σάκοτα: «Θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου που θα μιλήσει για τον ρόλο του»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:14 - 02.06.2024

Ο Αγγελόπουλος προανήγγειλε το deal με Σάκοτα: «Θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου που θα μιλήσει για τον ρόλο του»

Ο Μάκης Αγγελόπουλος στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε προλόγισε την επιστροφή του Ντράγκαν Σάκοτα στην ΑΕΚ και υπογράμμισε πως ο ίδιος ο Σάλε θα μιλήσει για τον ρόλο του στην ομάδα.

Παράλληλα επεσήμανε πως πρόθεσή του είναι να κρατήσει τον έμπειρο άσο στην ομάδα, ωστόσο υπογράμμισε πως η τελική απόφαση ανήκει στον προπονητή.

Μιλώντας για τον «Κούζμι» ο Αγγελόπουλος είπε; «Οι περισσότεροι από τους ξένους που έχουμε μιλήσει θέλουν να μείνουν. Με τον Κουζμίνσκας είχα και μια προσωπική συνάντηση που κράτησε αρκετή ώρα. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας. Είναι ένα παιδί που μου αρέσει. Η προσωπική ου πρόθεση είναι πως θα τον ήθελα στην ομάδα. Το μοντέλο στην ομάδα είναι προπονητοκεντρικό, οπότε οι αποφάσεις, με μια θετική εισήγηση, είναι του προπονητή. Ο προπονητής ξέρει καλύτερα τη χημεία και πώς θα ταιριάξει ο παίκτης».