Ο Αγγελόπουλος για το γήπεδο: «Η ΑΕΚ δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από κανέναν φορέα»

Μάκης Αγγελόπουλος

Ο Αγγελόπουλος για το γήπεδο: «Η ΑΕΚ δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από κανέναν φορέα»

Χρήστος Τσάλτας 13:55 - 02.06.2024

Ο Μάκης Αγγελόπουλος με αφορμή μια ερώτηση για το θέμα της στεναγοποίησης του κλειστού των Λιοσίων ήταν ξεκάθαρος, λέγοντας πως η ΑΕΚ Betsson δεν έχει λάβει ούτε ένα ευρώ από κανέναν φορέα.

Το θέμα του γηπέδου βρέθηκε στην ατζέντα και του δεύτερου μέρους της μεγάλης συνέντευξης του Μάκη Αγγελόπουλου στις εγκαταστάσεις του Betsson Radio. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ Getsson αναφέρθηκε στο θέμα της στεγανοποίησης και τόνισε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως κάθε κόστος που έχει το γήπεδο προέρχεται από λεφτά της ομάδας.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως η Ένωση δεν έχει λάβει ούτε ένα ευρώ από την Πολιτεία, αλλά και από κανέναν άλλο φορέα, περιγράφοντας την κατάσταση, από οικονομικής πλευράς, για τα έξοδα της ομάδας σχετικά με το γήπεδο.

Ο Αγγελόπουλος για τον ελληνικό κορμό και τον στόχο της ΑΕΚ Betsson: «Η ομάδα πρέπει πάντα να παλεύει για τίτλους»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:32 - 02.06.2024

Ο Αγγελόπουλος για τον ελληνικό κορμό και τον στόχο της ΑΕΚ Betsson: «Η ομάδα πρέπει πάντα να παλεύει για τίτλους»

Τον ξεκάθαρο στόχο της ΑΕΚ Betsson, που είναι να διεκδικεί τίτλους, βάζοντας το συναίσθημα σε πρώτο πλάνο, τονίζοντας πως θα γίνουν προσθήκες στον ελληνικό κορμό.

Σε ερώτηση για τις 900 χιλιάδες της Περιφέρειας για το κλειστό των Λιοσίων, ο Μάκης Αγγελόπουλος τόνισε:

«Ta Media δημιούργησαν πολλούς μύθους γύρω από την ΑΕΚ, κυρίως αρνητικούς. Έχουμε διαβάσει Κασσάνδρες. Πάρα πολλά παραμύθια. Αυτό είναι άλλο ένα. Ό,τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα και ό,τι προγραμματίζουμε να κάνουμε είναι με δικά μας λεφτά. Η ΑΕΚ έχει το μοναδικό γήπεδο στην Ελλάδα που δεν έχει πάρει ένα ευρώ, όχι από την περιφέρεια, ούτε από δήμο, ούτε από κρατικό φορέα. Δεν έχει φτάσει ούτε ένα ευρώ. Οι 900 χιλιάδες είναι άλλο ένα παραμύθι. Το ΣΕΦ ζήτησε ένα ποσό από την περιφέρεια και δημιούργήθηκε αυτός ο μύθος. Ούτε ένα ευρώ δεν έχει πάρει η ΑΕΚ για το γήπεδο από κανένα κρατικό ή μη φορέα. Άρα μακριά από εμάς αυτό που λένε "κρατικοδίαιτοι"».