Ο Αγγελόπουλος για τον ελληνικό κορμό και τον στόχο της ΑΕΚ Betsson: «Η ομάδα πρέπει πάντα να παλεύει για τίτλους»

Ο Μάκης Αγγελόπουλος

i

©InTime

Ο Αγγελόπουλος για τον ελληνικό κορμό και τον στόχο της ΑΕΚ Betsson: «Η ομάδα πρέπει πάντα να παλεύει για τίτλους»

Χρήστος Τσάλτας 13:32 - 02.06.2024

Τον ξεκάθαρο στόχο της ΑΕΚ Betsson, που είναι να διεκδικεί τίτλους, βάζοντας το συναίσθημα σε πρώτο πλάνο, τονίζοντας πως θα γίνουν προσθήκες στον ελληνικό κορμό.

Δύο από τα θέματα που έθιξε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν το χτίσιμο ελληνικού κορμού, αλλά και οι στόχοι για την ερχόμενη σεζόν.

Στο πρώτο σκέλος τόνισε πως θα γίνουν προσθήκες στον κορμό της ομάδας, με παίκτες που βρίσκονται σε καλή ηλικία και θα στελεχώσουν την ομάδα τα επόμενα χρόνια.

Ο Αγγελόπουλος για τον Κουζμίνσκας: «Η πρόθεσή μου είναι να μείνει στην ΑΕΚ Betsson»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:20 - 02.06.2024

Ο Αγγελόπουλος για τον Κουζμίνσκας: «Η πρόθεσή μου είναι να μείνει στην ΑΕΚ Betsson»

Ο Μάκης Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, τόνισε πως η πρόθεσή του είναι να κρατήσει τον Λιθουανό και επεσήμανε πως η τελική απόφαση ανήκει στον προπονητή.

Μιλώντας για τον ελληνικό κορμό της ΑΕΚ Betsson ενόψει των επόμενων ετών, ι διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ ΑΕΚ είπε: «Για να υπάρχει ελληνικός κορμός πρέπει να υπάρχουν και Έλληνες παίκτες. Δεν βλέπουμε κάτι νέο, κάτι φρέσκο. Είναι στις προθέσεις μας για 2-3 παιδιά που είναι σε καλή ηλικία και μπορούν να είναι μια βάση. Θα προσθέσουμε 2-3 παίκτες σε καλή ηλικία και θα φτιάξουν καλό κορμό με τους υπάρχοντες. Είναι στα πλάνα, αλλά οι επιλογές είναι περιορισμένες».

Μια από τις ερωτήσεις που τέθηκαν στην συζήτηση ήταν και ο στόχος της επόμενης σεζόν για την Ένωση. Η στάση του Μάκη Αγγελόπουλου ήταν ξεκάθαρη, υπογραμμίζοντας πως η διεκδίκηση τίτλων είναι σε πρώτο πλάνο.

«Ό,τι κι να πούμε τώρα, είμαστε σε ένα χώρο που δεν μπορείς να εγγυηθείς ούτε την ποιότητα, ούτε το αποτέλεσμα, ούτε την σταθερότητα. Εγώ βάζω πάντα το συναίσθημα πάνω από την επιχειρηματικότητα, η ΑΕΚ πρέπει να διεκδικεί πάντα τίτλους. Στο μυαλό μου η ΑΕΚ πρέπει να παλεύει, πάντα στο πλαίσιο του δυνατού, να διεκδικεί τους τίτλους. Είναι ένας στόχος που υπάρχει σε εμάς. Δυστυχώς το συναίσθηνμα αυτό τον καταπίνει», ήταν τα λόγια του.