Ο Αγγελόπουλος προανήγγειλε το deal με Σάκοτα: «Θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου που θα μιλήσει για τον ρόλο του»

Ντράγκαν Σάκοτα, Μάκης Αγγελόπουλος

Ο Αγγελόπουλος προανήγγειλε το deal με Σάκοτα: «Θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου που θα μιλήσει για τον ρόλο του»

Χρήστος Τσάλτας 13:14 - 02.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:19 - 02.06.2024

Ο Μάκης Αγγελόπουλος στη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε προλόγισε την επιστροφή του Ντράγκαν Σάκοτα στην ΑΕΚ και υπογράμμισε πως ο ίδιος ο Σάλε θα μιλήσει για τον ρόλο του στην ομάδα.

Παρ' ότι ακόμα δεν έγινε επίσημη, η επιστροφή του Ντράγκαν Σάκοτα θα ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες. Αυτό το ξεκαθάρισε ο Μάκης Αγγελόπουλος στο δεύτερο μέρος της μεγάλης συνέντευξης που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι της Betsson, όπου ανέλυσε πολλά αγωνιστικά και μη θέματα γύρω από την ομάδα.

Η επιστροφή του Σάλε ήταν ένα εξ αυτών, με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ να τονίζει πως τις επόμενες μέρες θα γίνει συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα μιλήσει ο ίδιος ο Σάκοτα για τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα. Αυτό που τόνισε στα λόγια του ο Αγγελόπουλος είναι πως ο ρόλος θα είναι διευρυμένος γύρω από την καθημερινότητα της ομάδας και δεν θα αναλώνεται στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος.

Ο Αγγελόπουλος για το γήπεδο: «Η ΑΕΚ δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από κανέναν φορέα»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:55 - 02.06.2024

Ο Αγγελόπουλος για το γήπεδο: «Η ΑΕΚ δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από κανέναν φορέα»

Ο Μάκης Αγγελόπουλος με αφορμή μια ερώτηση για το θέμα της στεναγοποίησης του κλειστού των Λιοσίων ήταν ξεκάθαρος, λέγοντας πως η ΑΕΚ Betsson δεν έχει λάβει ούτε ένα ευρώ από κανέναν φορέα.

Η εμπειρία του πολύπειρου κόουτς άλλωστε παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτή την απόφαση, με τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης να δίνει τα... κλειδιά στον άνθρωπο που οδήγησε το 2018 την ομάδα στην κατάκτηση του Basketball Champions League, αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδας. Τίτλοι που ήταν οι πρώτοι επί των ημερών του Αγγελόπουλου στην ηγεσία της ομάδας.

Στην τοποθέτησή του για τον Ντράγκαν Σάκοτα είπε: «Να μην το αναλύσουμε αυτό το θέμα. Θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου με τον Ντράγκαν. Δεν θέλω να προλογίσω πράγματα που λίαν συντόμως θα ακουστούν. Θα έχει έναν ρόλο γενικότερο στο στήσιμο της ομάδας. Κουβαλάει μεγάλη εμπειρία σαν προπονητής. Είναι 50 χρόνια στη θέση. Δεν θέλω να πω κάτι γιατί θα κλέψουμε από τη δόξα του Ντράγκαν».