Έπος: Ο ΜακΚίσικ στη Σύρο με μπλούζα... Μπαρτζώκα! (pic)

Σακίλ ΜακΚίσικ

i

Σακίλ ΜακΚίσικ/©Intime

Έπος: Ο ΜακΚίσικ στη Σύρο με μπλούζα... Μπαρτζώκα! (pic)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:45 - 29.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:58 - 29.06.2024

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ λατρεύει τον Γιώργο Μπαρτζώκα και το έδειξε με τον πλέον... ιδιαίτερο τρόπο, καθώς εμφανίστηκε στη Σύρο με μπλούζα με το πρόσωπο του προπονητή του Ολυμπιακού!

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ δεν είναι κρυφό πως έχει αδυναμία στον Γιώργο Μπαρτζώκα και το δείχνει με κάθε ευκαιρία.

Ο Μπαρτζώκας άλλωστε έφερε τον ΜακΚίσικ στο επίπεδο της Ευρωλίγκα και τον έχει στηρίξει έμπρακτα, με τον Αμερικανό να μην το ξεχνά αυτό.

Το είχε δείξει άλλωστε και μέσα από τις δηλώσεις του στο Sportal, πριν από το Final 4 του Βερολίνου.

«Για εμένα ποτέ δεν τέθηκε θέμα αμφισβήτησης του χαρακτήρα του κόουτς. Ξέρω ποιος είναι, ξέρει ποιος είμαι. Είμαστε αρκετό καιρό εδώ και είμαι ο πιο παλιός πέραν του Παπανικολάου από όταν έφτασε ο κόουτς. Το ότι το είπε εννοείται πως το εκτίμησα, αλλά ήταν κάτι που τα μίντια είχαν ανάγκη να ακούσουν. Πίσω από κλειστές πόρτες είχαμε συζητήσεις και αλληλοκατανόηση με τον κόουτς, πως όταν θα είμαι ξανά υγιής, θα μου δώσει την ευκαιρία και το έκανε όπως περίμενα. Για εμένα είναι… δεν μπορείς να περιγράψεις το να σε πιστεύει κάποιος τόσο πολύ», είχε πει ο Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ο Αμερικανός βρίσκεται στη Σύρο για το Stoiximan Aegean Ball Festival και έδειξε για ακόμη μια φορά την αγάπη του για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αυτή τη φορά με έναν… ιδιαίτερο τρόπο.

Συγκεκριμένα, όπως φάνηκε από το Story του Δημήτρη Κυρσανίδη, ο Σακίλ ΜακΚίσικ κυκλοφορεί στη Σύρο με μπλούζα… Μπαρτζώκα, εικόνα η οποία έχει ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Το Story του Δημήτρη Κυρσανίδη με τον Σακίλ ΜακΚίσικ: