«Αν ήμουν Βεζένκοφ θα έμενα μέχρι το τέλος του συμβολαίου μου και μετά θα επέστρεφα στον Ολυμπιακό»

Σάσα Βεζένκοφ

i

©printscreen

«Αν ήμουν Βεζένκοφ θα έμενα μέχρι το τέλος του συμβολαίου μου και μετά θα επέστρεφα στον Ολυμπιακό»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:59 - 23.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:59 - 23.06.2024

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ μίλησε για το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ, με τον Αμερικανό να σχολιάζει το ενδεχόμενο να επιστρέψει άμεσα στην Ευρώπη ο πρώην σταρ του Ολυμπιακού.

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ παρέθεσε το δικό του σχόλιο για το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ στο NBA.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός, στο πλαίσιο του Urbonus podcast του Basketnews.com, μίλησε για τον Σάσα Βεζένκοφ, τονίζοντας ότι:

«Θα εκπλαγώ αν ο Σάσα φύγει, γιατί πολύ απλά τα 20 εκατομμύρια για τρία χρόνια είναι πολλά. Δεν μου αρέσει να κάθομαι στον πάγκο, δεν μου αρέσουν τα σποραδικά λεπτά, αλλά για 20 εκατομμύρια θα το σκεφτόμουν», ανέφερε ο έμπειρος γκαρντ για τον Σάσα Βεζένκοφ και πρόσθεσε:

Σάσα Βεζένκοφ /©Intime

«Θα έμενα μέχρι το τέλος του συμβολαίου μου και θα επέστρεφα στον Ολυμπιακό μετά το τέλος της τρίτης χρονιάς, ή όταν το συμβόλαιο δεν ήταν εγγυημένο και με “έκοβαν”. Τότε θα επέστρεφα».

Αυτό δεν ήταν το μοναδικό... ερυθρόλευκο θέμα για το οποίο ο Έρικ ΜακΚόλουμ τοποθετήθηκε, με τον έμπειρο γκαρντ να αναφέρεται και στο ενδεχόμενο ο Ολυμπιακός να κάνει δικό του τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ.

«Θα μου άρεσε ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στον Ολυμπιακό. Είναι παίκτης τεράστιας ποιότητας. Δεν παίρνεις 80 εκατομμύρια δολάρια χωρίς λόγο. Μπορεί να σκοράρει, να δημιουργήσει, να παίξει pick and roll και isolation. Έδειξε ότι μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα παρότι είναι ένας παίκτης που δεν είχε ευρωπαϊκή εμπειρία», τόνισε ο Έρικ ΜακΚόλουμ για τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ και συνέχισε αναφέροντας ότι:  

«Είναι ένα τεράστιο ταλέντο. Νομίζω ότι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δεν είναι στο NBA, είναι τα εξαγωνιστικά προβλήματα που αντιμετώπισε. Με τον τραυματισμό του Κίναν Έβανς, αυτός είναι ένας παίκτης που μπορεί να καλύψει το κενό του»