Γουίλ Τόμας: Μετά το Basketball Champions League ήρθε και η απόσυρση

Ουίλ Τόμας - Φωτ. IMAGO

i

©imago

Γουίλ Τόμας: Μετά το Basketball Champions League ήρθε και η απόσυρση

Sportal newsroom 21:35 - 11.07.2024 / Ανανεώθηκε: 21:35 - 11.07.2024

Ο Γουίλ Τόμας αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στην καριέρα του στο μπάσκετ σε ηλικία 38 χρονών.

Ο Γουίλ Τόμας ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το μπάσκετ σε ηλικία 38 ετών.

Μία σπουδαία καριέρα στα ευρωπαϊκά παρκέ ήρθε στο τέλος της με τον Αμερικανό φόργουορντ να κρεμάει τα παπούτσια του μετά από μία σπουδαία πορεία.

Ο Γουίλ Τόμας έπαιξε σε κορυφαίο επίπεδο και πρόσθεσε στο βιογραφικό του την κατάκτηση του Basketball Champions League την τελευταία του σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα πλήρωσε το buy out στη Μάλαγα και επαναφέρει τον Οσετκόφσκι στην Euroleague
EUROLEAGUE

13:23 - 24.06.2024

Η Μπαρτσελόνα πλήρωσε το buy out στη Μάλαγα και επαναφέρει τον Οσετκόφσκι στην Euroleague

Ο Ντίλαν Οσετκόφσκι, πρώην παίκτη της Βιλερμπάν στο επίπεδο της Euroleague και κατακτητής του Basketball Champions League με την Μάλαγα φέτος, αναβαθμίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα παίζει στην Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί για να τον πάρουν πλήρωσαν 750.000 ευρώ buy out!

Μεταξύ άλλων, έχει πανηγυρίσει το πρωτάθλημα στην Ισπανία, το Σούπερ Καπ και το EuroCup με τη Βαλένθια, ενώ συνολικά σε 179 αγώνες στη EuroLeague με τη Μάλαγα, τη Βαλένθια, τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και τη Μονακό σημείωσε 8.1 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μ.ό.

«Ήταν ένα μακρύ ταξίδι για ένα νεαρό παιδί από τη Βαλτιμόρη που απλώς προσπαθούσε να μάθει το παιχνίδι του μπάσκετ για να γίνει επαγγελματίας 16 ετών με πολλαπλά ατομικά και ομαδικά επιτεύγματα. Μετά από 30 χρόνια που παίζω μπάσκετ, αποφάσισα να αποσυρθώ».

«Δεν θα είχα φτάσει τόσο μακριά χωρίς το σύστημα υποστήριξής μου που είναι η στενή οικογένεια και οι φίλοι μου. Θέλω να τους ευχαριστήσω για τις απίστευτες θυσίες που έκαναν στην πορεία για να με βοηθήσουν να πετύχω.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους οργανισμούς, προπονητές, συμπαίκτες, με τους οποίους είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ και να δημιουργήσω μακροχρόνιες σχέσεις.

Ευχαριστώ, μπάσκετ…», ήταν το μήνυμα του Γουίλ Τόμας.