Ο Μπαλτσερόφσκι έβγαλε την... ασίστ της χρονιάς! (vid)

Ο Μπαλτσερόφσκι έβγαλε την... ασίστ της χρονιάς! (vid)

Απόστολος Μαυράκης 22:04 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:04 - 19.10.2024

Ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι χάρισε ένα ξεχωριστό highlight στην αναμέτρηση της Μάλαγα με την Κορούνια, βγάζοντας μια ασίστ με πάσα πίσω από την πλάτη!

Ο μέχρι πρότινος «πράσινος» Όλεκ Μπαλτσερόφσκι αγωνίζεται πλέον με τα χρώματα της Μάλαγα, με την οποία μάλιστα έχει σηκώσει ήδη 2 κούπες (ένα Super Cup κόσμου και ένα αντίστοιχο Ισπανίας), όσες άλλωστε και με τον Παναθηναϊκό!

Ο Πολωνός σέντερ έχει εξασφαλίσει μια θέση στο ροτέισον των Ισπανών, μόνο ωστόσο για το Ισπανικό πρωτάθλημα, στο οποίο αγωνίζεται κατά μέσο όρο 18 λεπτά το παιχνίδι.

Στο παιχνίδι μάλιστα του Σαββάτου (19/10), όπου η Μάλαγα αντιμετώπισε μακριά από την έδρα της την Κορούνια και επικράτησε με 80-93, ο Μπαλτσερόφσκι προσέφερε ένα φοβερό highlight με μία behind the back ασίστ στον Ντέντοβιτς:

Στο εν λόγω παιχνίδι ο ίδιος έβαλε 6 πόντους έχοντας μάλιστα 2/2 τρίποντα, ένα στοιχείο που σπάνια μας είχε δείξει την περασμένη χρονιά με τον Παναθηναϊκό στον ήδη λιγοστό χρόνο που αγωνίστηκε.

Ο ίδιος πάντως όπως είπαμε δεν αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Μάλαγα, ωστόσο από ότι φαίνεται αποτελεί έναν αξιόπιστο ρολίστα για το σύνολο Ιμπόν Ναβάρο στα εγχώρια παιχνίδια.

Στην εν λόγω αναμέτρηση με την Κορούνια ο Μπαλτσερόφσκι δεν σημειώσε άλλο καλάθι πέραν των δυο τριπόντων του, ενώ είχε τίμια νούμερα και στις υπόλοιπες κατηγορίες με 4 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα.

Ποια είναι η καλλονή Τσάλια Σικέλ που έκανε το τζάμπολ στο Εφές-Ολυμπιακός (vid)
SPORT+

22:28 - 18.10.2024

Ποια είναι η καλλονή Τσάλια Σικέλ που έκανε το τζάμπολ στο Εφές-Ολυμπιακός (vid)

Η ηθοποιός και μοντέλο, Τσάλια Σικέλ, βρέθηκε στο Εφές-Ολυμπιακός και συνετέλεσε σε ένα... ξεχωριστό τζάμπολ μεταξύ των δυο ομάδων. Παρακάτω θα δούμε το προφίλ της Τουρκάλας που «μάγεψε» με την ομορφιά της το ολοκαίνουργιο γήπεδο της Εφές.

Σε 4 συνολικά παιχνίδια ως τώρα στο Ισπανικό πρωτάθλημα, ο Πολωνός μετρά 4,75 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1,75 ασίστ και 1 τάπα. Μπορεί οι αριθμοί αυτοί να μην... βγάζουν μάτια, παρόλα αυτά τα 18 λεπτά στα οποία αγωνίζεται κατά μέσο όρο είναι ικανοποιητικά για τον Πολωνό σέντερ, ο οποίος πέρσι ήταν για την περισσότερη ώρα καθισμένος στον πράσινο πάγκο.