«Δεν θέλουμε να παίξουμε στη γ@@@ Ευρωλίγκα»: Ο Τοσκάνο – Άντερσον ξέφυγε και έλαβε πληρωμένη απάντηση από τον Ταβάρες

«Δεν θέλουμε να παίξουμε στη γ@@@ Ευρωλίγκα»: Ο Τοσκάνο – Άντερσον ξέφυγε και έλαβε πληρωμένη απάντηση από τον Ταβάρες

Ευτυχία Οικονομίδου 18:08 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:12 - 15.09.2024

«Άναψαν» τα αίματα στον τελικό του Intercontinental Cup με τον Χουάν Τοσκάνο – Άντερσον να... υποτιμά την EuroLeague και τον Έντι Ταβάρες να δίνει την καταλληλότερη απάντηση.

Σε περίπατο μετέτρεψε τον μεγάλο τελικό του Intercontinental Cup η Ουνικάχα Μάλαγα, η οποία συνέτριψε την G-League United με 75-60 και κατέκτησε τον τίτλο.

Από εκεί που τελείωσε την περασμένη σεζόν ξεκίνησε η Ουνικάχα Μάλαγα. Μετά την κατάκτηση του BCL η ομάδα του Ίμπον Ναβάρο ήταν κυρίαρχη στο Intercontinental Cup και το επιβεβαίωσε και στον μεγάλο τελικό, όπου απέναντί της βρήκε την ομάδα επίλεκτων της G-League.

Οι Ανδαλουσιανοί δεν δυσκολεύτηκαν σε κανένα σημείο, είχαν τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά και χωρίς να κοιτάξουν πίσω έφτασαν στη νίκη, αλλά και στην κατάκτηση του τίτλου, προσθέτοντας ακόμα ένα τρόπαιο στη συλλογή τους.

Ο MVP της αναμέτρησης ήτα ο Ντίλαν Οσετκόφσκι που συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις με 15 πόντους και 4 ριμπάουντ για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Χουάν Τοσκάνο - Άντερσον, ωστόσο, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης δεν μπόρεσε να βλέπει αυτή την εικόνα για την ομάδα του και ξεσπάθωσε κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ στην τρίτη περίοδο με το σκορ να βρίσκεται στο 52-34 υπέρ των Ισπανών.

«Το όνειρό μας δεν είναι να παίξουμε στο γαμ.... ισπανικό πρωτάθλημα, ούτε στη γ@@@ Ευρωλίγκα. Το όνειρό μας είναι να παίξουμε στο NBA. Αυτό το πράγμα που μας κάνουν είναι απαράδεκτο, δεν γίνεται να το δεχτούμε», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του 31χρονου φόργουορντ στην προσπάθειά του να... ξυπνήσει τους συμπαίκτες του, χωρίς αποτέλεσμα ωστόσο, αφού η Μάλαγα πήρε τη νίκη εύκολα με 75-60.

Ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Έντι Ταβάρες, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και έδωσε τη δική του «πληρωμένη» απάντηση γράφοντας με υπονοούμενο: «Θα δούμε σε μερικά χρόνια» συνοδεύοντας μάλιστα το εν λόγω post με ένα GIF.