Η Μάλαγα θέλει τον Μπαλτσερόφσκι!
i

©InTime

Η Μάλαγα θέλει τον Μπαλτσερόφσκι!

Γιάννης Πάλλας 19:33 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:18 - 29.05.2024

Τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι θέλει ο Ίμπον Ναβάρο στη Μάλαγα για τη νέα χρονιά

Ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι είναι ο στόχος της Μάλαγα για την ενίσχυση της γραμμής των ψηλών για τη νέα χρονιά, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal.

Ο Πολωνός σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR είναι ο παίκτης που θέλει να εντάξει στο ρόστερ της κατόχου του Basketball Champions League ο Ίμπον Ναβάρο.

Ο τεχνικός της ομάδας της Ανδαλουσίας θεωρεί πολύ σημαντική μια προσθήκη του Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι που θα ενισχύσει την ρακέτα.

Οι Ισπανοί παρακολουθούν επισταμένως τον παίκτη και την εξέλιξη του στον Παναθηναϊκό AKTOR και περιμένουν την ολοκλήρωση της σεζόν για να προχωρήσουν τις συζητήσεις για την προοπτική απόκτησης του.

Ο 23χρονος σέντερ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την ελληνική ομάδα η οποία κατέβαλε το buy out στην Γκραν Κανάρια για να τον αποκτήσει υπογράφοντας μαζί του διετές συμβόλαιο.

Αυτό σημαίνει πως η Μάλαγα θα πρέπει το καλοκαίρι να συζητήσει με την διοίκηση του «τριφυλλιού» για την απόκτηση του, καθώς ο αθλητής δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Ο Εργκίν Αταμάν έχει στηρίξει τον παίκτη και τον ενεργοποιεί σε κάθε αναμέτρηση δίνοντας του ρόλο και στο τέλος της σεζόν, θα αναλυθούν όλα τα δεδομένα, ώστε να αξιολογηθεί η πρόταση που θα έρθει από την Μάλαγα για το αν θα αποδεσμευθεί η όχι.

Πάντως, φαίνεται πολύ πιθανό να επιστρέψει ο Μπαλτσερόφσκι στην ισπανική λίγκα (Liga Endesa) την επόμενη σεζόν, εφόσον προχωρήσει στην κατάθεση επίσημης πρότασης η ομάδα της Ανδαλουσίας.