Μαλόουν για παλιά υπόθεση που άφησε έγκυο 13χρονη: «Δεν με απασχολεί!»
i

printscreen

Μαλόουν για παλιά υπόθεση που άφησε έγκυο 13χρονη: «Δεν με απασχολεί!»

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:50 - 21.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:49 - 20.08.2024

Ο Καρλ Μαλόουν ήταν παρών στο All star game και ήταν στο επίκεντρο των συζητήσεων, για την συμμετοχή του σε διάφορες εκδηλώσεις στην γιορτή.

Το NBA δέχτηκε πολύ αυστηρή κριτική για την συμμετοχή του Καρλ Μαλόουν σε διάφορες εκδηλώσεις του  All star game. Ωστόσο ο θυμός δεν έχει να κάνει με την καριέρα του στο μπάσκετ, αλλά προέρχεται από ένα περιστατικό εκτός γηπέδου πριν γίνει παίκτης των Γιούτα Τζαζ.

Το 1983 ο τότε 20χρονος Μαλόουν ήταν στο Louisiana Tech, όπου είχε αφήσει έγκυο ένα 13χρονο κορίτσι ονόματι Γκλόρια Μπελ η οποία ήταν η κοπέλα του. Δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον Μαλόουν για το περιστατικό, με την Μπελ να λέει στο The Salt Lake Tribune το 1998 ότι οι νόμιμες κατηγορίες βιασμού δεν ελήφθησαν υπόψη επειδή ο Μαλόουν «δεν μπορούσε να παράσχει βοήθεια στο παιδί από την φυλακή».

Η οικογένεια της Μπελ δεν μήνυσε τον παίκτη για τον βιασμό, αλλά κινήθηκε νομικά για να αναγνωριστεί η πατρότητα του παιδιού τους. Εν τέλει η οικογένεια της Μπελ ήρθε σε εξωδικαστική συμφωνία με τον Μαλόουν για την αναγνώρισή του γιου τους, Ντεμέτρις Μπελ ο οποίος έπαιξε επαγγελματικά στο NFL για τους Buffalo Bils και τους Philadephia Eagles.   

Σε δηλώσεις του Μαλόουν στο Salt Lake Tribune είπε: Δεν πρόκειται να συζητήσω τίποτα από όλα αυτά. Δεν με απασχολεί!. Αυτή είναι η ζωή μου, η προσωπική μου ζωή και θα την αντιμετωπίσω, όπως έχω κάνει με τα πάντα»