Μάνατζερ Βιλντόζα: «Βαρέθηκα να ακούω ότι ο Λούκα πάει στον Παναθηναϊκό»

Λούκα Βιλντόζα

i

© photo by Nikola Krstic / Getty Images / Ideal Images

Μάνατζερ Βιλντόζα: «Βαρέθηκα να ακούω ότι ο Λούκα πάει στον Παναθηναϊκό»

Γιώργος Γαβριλάκης 11:33 - 13.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:09 - 14.08.2024

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει... ενοχληθεί με τις φήμες και τα σενάρια που αφορούν τον Λούκα Βιλντόζα και ο ατζέντης του, Μάρκο Γέλιτς, μίλησε στο σέρβικο Mozzart Sport και εκδήλωσε την αγανάκτησή του για την κατάσταση που επικρατεί και αφορά τον πελάτη του.

Ο Λούκα Βιλντόζα έπειτα από δύο χρόνια στο ΝΒΑ χωρίς καμία επιτυχία και με συνολικά 7 συμμετοχές (όλες το 2022 με τους Μιλγουόκι Μπακς) επέστρεψε στην Ευρώπη και με τον Ερυθρό Αστέρα θύμισε σε όλους την ποιότητα και την αξία του. 

Βέβαια, σε ομαδικό επίπεδο δεν μπόρεσε να οδηγήσει την ομάδα του Βελιγραδίου στα play offs της Euroleague, αλλά ήδη το όνομά του έχει πάρει μεγάλη αξία στο μεταγραφικό χρηματιστήριο. O Παναθηναϊκός εδώ και καιρό -με τον τρόπο του- έχει δείξει το ενδιαφέρον του. Μάλιστα, ο Αργεντίνος γκαρντ δεν απασχολεί απλώς τους Πρασίνους. Η σύνδεση μαζί του είναι πολύ πιο ισχυρή και μάλιστα θεωρείται πως τον έχουν τοποθετήσει στη Νο 1 θέση για τις μεταγραφές που ετοιμάζουν. 

Οι φημολογίες και τα σενάρια έχουν ενοχλήσει και τον Ερυθρό Αστέρα και τον ατζέντη του παίκτη. «Κουράστηκα να ακούω όλα αυτά που γράφονται και μεταφέρονται δεξιά και αριστερά για τον Λούκα. Οτι πάει τον Παναθηναϊκό, ότι φεύγει από το Βελιγράδι και όλα τα σχετικά», είπε ο εκπρόσωπός του Μάρκο Γέλιτς στο σέρβικο Mozzart Sport για να προσθέσει πως «θα ήθελα για μία τελευταία φορά να υπογραμμίσω πως ο Βιλντόζα είναι παίκτης του Ερυθρού Αστέρα. Είναι απόλυτα αφοσιωμένος την ομάδα και στους στόχους της που πλέον είναι η κατάκτηση της Αδριατική Λίγκας και του εγχώριου πρωταθλήματος». Επίσης, «δεν έχουμε να σας ενημερώσουμε για τίποτα άλλο. Αντιλαμβάνομαι πως κάποιοι δημιουργούν σενάρια, αλλά πιστέψτε με δεν υπάρχει που μπορώ να κάνω γι' αυτό. Ούτε εγώ, ούτε ο παίκτης». 

Ο Λούκα Βιλντόζα έχει αγωνιστεί φέτος σε 28 αγώνες στη Euroleague και έχει 12,5 πόντους, 4 ασίστ, 1,4 κλεψίματα και 2,4 ριμπάουντ. Έχει option ανανέωσης της συνεργασίας του με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου, αλλά οι εξελίξεις αναμένονται πολύπλευρες και οι προτάσεις που ήδη δέχεται τον κάνουν να σκέφτονται την επόμενη μέρα.