Αποθέωση της MARCA για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό Aktor: «Προκαλούν τρόμο»

Τόμας Ουόκαπ - Κέντρικ Ναν

i

© InTime

Αποθέωση της MARCA για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό Aktor: «Προκαλούν τρόμο»

Sportal newsroom 16:29 - 14.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:31 - 14.09.2024

Η γνωστή ισπανική εφημερίδα, έκανε ένα ρεπορτάζ σχετικά με τις μεταγραφές του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού Aktor.

Τόσο ο Παναθηναϊκός Aktor, όσο και ο Ολυμπιακός πραγματοποίησαν εξαιρετικές μεταγραφικές προσθήκες και είναι από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague. Η ισπανική «Marca» έκανε ένα ρεπορτάζ για τις ελληνικές ομάδες και αποθέωσε το μεταγραφικό τους πλάνο, τονίζοντας ότι «προκαλούν τρόμο».

Το δημοσίευμα της Marca αναφέρει:

«Ο Εβάν Φουρνιέ αποφάσισε να υπογράφει στον Ολυμπιακό και ο Τσέντι Όσμαν στον Παναθηναϊκό, ενώ και ο Λορέντζο Μπράουν υπέγραψε εκεί. Ο Σάσα Βεζένκοβ επέστρεψε στους “ερυθρόλευκους” έπειτα από έναν χρόνο στο ΝΒΑ και τους Κινγκς. Εάν υπάρχει κάποιος που… διασκέδασε περισσότερο την καλοκαιρινή αγορά στην Euroleague, αυτός ήταν από την Ελλάδα.

O Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Βίρτους Μπολόνια στην Κρήτη - Ποιοι δεν θα αγωνιστούν
EUROLEAGUE

08:56 - 14.09.2024

O Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Βίρτους Μπολόνια στην Κρήτη - Ποιοι δεν θα αγωνιστούν

Για την πρώτη του αναμέτρηση στο Crete International Basketball Tournament είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός, που το βράδυ του Σαββάτου (14/9, 20:30, Cosmote Sport 4) θα βρεθεί απέναντι από την Βίρτους Μπολόνια. O Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει τέσσερις παίκτες στη διάθεσή του.

Οι δύο ομάδες που προέρχονται από τη γη των Θεών και των μύθων, κυριάρχησαν στις κινήσεις τους, με τον Παναθηναϊκό να θέλει να υπερασπιστεί τον θρόνο του και τον Ολυμπιακό να θέλει να τον πάρει. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι δύο τους έκλεψαν την παράσταση από τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες στην αγορά, ειδικά στις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Η Ελλάδα, ένα μέρος που υπήρχε η άποψη ότι δεν μπορεί να ανταγωνιστεί οικονομικά τις άλλες ομάδες, έριξε λεφτά στο τραπέζι. Σπάζοντας ρεκόρ, ο Παναθηναϊκός έχει 50 εκατ. ευρώ μπάτζετ, ξεπερνώντας τα 40 εκατομμύρια της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα, φτάνοντας σε νούμερα που παλαιότερα έφτανε μόνο η ΤΣΣΚΑ, η οποία για χρόνια θεωρείτο η πλουσιότερη ομάδα εκτός NBA.

Έφθασε στην Κύπρο ο Παναθηναϊκός: Αποθέωση από εκατοντάδες οπαδούς στο αεροδρόμιο - Η δήλωση του Αταμάν (vids)
EUROLEAGUE

13:55 - 14.09.2024

Έφθασε στην Κύπρο ο Παναθηναϊκός: Αποθέωση από εκατοντάδες οπαδούς στο αεροδρόμιο - Η δήλωση του Αταμάν (vids)

Ο Παναθηναϊκός έφθασε το μεσημέρι του Σαββάτου (14/9) στην Κύπρο για το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», 500 φίλαθλοι αποθέωσαν τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν στο αεροδρόμιο και ο Τούρκος κόουτς μίλησε στο ΡΙΚ.

Ο Παναθηναϊκός - και ο γείτονάς του, Ολυμπιακός - άλλαξαν ταχύτητα και έστειλαν μήνυμα σε όλους. Τα ονόματα προκαλούν τρόμο. Ο Ολυμπιακός έχει Φουρνιέ, Βιλντόσα, Ντόρσεϊ, Έβανς και Βεζένκοβ. Από διευθυντές ορχήστρας μέχρι… δυναμίτες. Ο Παναθηναϊκός έκανε λιγότερες προσθήκες (Γιούρτσεβεν, Όσμαν και Μπράουν), αλλά το ταλέντο είναι αδιαμφισβήτητο».