Ο Μαριάνοβιτς επιστρέφει στην Ευρώπη για χάρη της Φενέρμπαχτσε

Μπόμπαν Μαριάνοβιτς

i

© photo by Scott Taetsch / Getty Images / Ideal Images

Ο Μαριάνοβιτς επιστρέφει στην Ευρώπη για χάρη της Φενέρμπαχτσε

Ευτυχία Οικονομίδου 17:30 - 17.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:49 - 17.09.2024

Η Φενέρμπαχτσε έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, όπως ανέφερε ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς με αινιγματικό ποστ στο Twitter.

«Βόμβα» στην Ευρώπη καθώς επιστρέφει στην EuroLeague ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε, όπως ανακοίνωσε ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Συγκεκριμένα, ο Ραζνάτοβιτς έκανε ένα πολύ αινιγματικό ποστ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter γράφοντας μία μαθηματική πράξη με άρωμα... Instagram «1.300.000 + 1.000.000 = 2.300.000», υποδηλώνοντας ουσιαστικά τους followers του Μπόμπαν και της Φενέρ στους λογαριασμούς τους στο Instagram, που με μία πρόσθεση συνθέτουν τις χρηματικές απολαβές του 36χρονου σέντερ.

Μετά από εννέα χρόνια ο Σέρβος γίγαντας θα επιστρέψει στη γηραιά ήπειρο με τελευταίο του σταθμό τον Ερυθρό Αστέρα, πριν ταξιδέψει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού για να αγωνιστεί στους Σαν Αντόνιο Σπερς, Ντιτρόιτ Πίστονς, Λος Άντζελες Κλίπερς, Φιλαδέλφεια Σίξερς, Ντάλας Μάβερικς και Χιούστον Ρόκετς δοκιμάζοντας έτσι την τύχη του στο NBA κάνοντας μία αξιόλογη πορεία.

 Εκεί κατέγραψε 331 συμμετοχές με 5.5 πόντους και 3.6 ριμπάουντ, ενώ έπαιξε στην EuroLeague με τη Ζάλγκιρις, την ΤΣΣΚΑ και τον Ερυθρό Αστέρα. Σε 48 εμφανίσεις είχε σημειώσει 11.9 πόντους και 8 ριμπάουν κατά μέσο όρο.

Το όνομα του 36χρονου σέντερ ακουγόταν έντονα και πολλοί ήταν οι μνηστήρες που τον είχαν προσελκύσει, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του βρέθηκε ο επόμενος σταθμός της καριέρας του που δεν είναι άλλος από τη Φενέρμπαχτσε του Σάρας Γιασικεβίτσιους.

Χωρίς τον Μπιμπέροβιτς στο φιλικό με ΑΕΚ Betsson η Φενέρμπαχτσε που μένει στα pits για ένα μήνα
EUROLEAGUE

21:53 - 16.09.2024

Χωρίς τον Μπιμπέροβιτς στο φιλικό με ΑΕΚ Betsson η Φενέρμπαχτσε που μένει στα pits για ένα μήνα

Με πρόβλημα ταξίδεψε στην Αθήνα η Φενέρμπαχτσε, για το φιλικό-παρουσίαση της νέας ΑΕΚ Betsson (17/09, 19:30), καθώς ο Ταρίκ Μπιμπέροβιτς δεν ακολούθησε την αποστολή και θα μείνει εκτός για περίπου 1 μήνα με διάστρεμμα.

Μπορεί ποτέ να μην έλαμψε στο NBA με το παιχνίδι του. Το έκανε όμως, με τον χαρακτήρα του και την φυσιογνωμία του. Ο Σέρβος σέντερ των 224 εκατοστών τα τελευταία χρόνια έβρισκε την τελευταία στιγμή μία συμπληρωματική θέση στον «μαγικό πλανήτη» και θέλει πλέον να ξεχωρίσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο και στην Ευρώπη σε αυτό του νέο του ξεκίνημα, που σηματοδοτεί και τη μεγάλη του επιστροφή.