Η Μαριέλλα Φασούλα επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από 10 μήνες

Μαριέλλα Φασούλα

Η Μαριέλλα Φασούλα επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από 10 μήνες

Ευτυχία Οικονομίδου 14:20 - 27.08.2024 / Ανανεώθηκε: 14:20 - 27.08.2024

Η Αβενίδα υποδέχτηκε τη Μαριέλλα Φασούλα στην προετοιμασία της μετά από 10 μήνες απουσίας λόγω ρήξης χιαστού στο αριστερό γόνατο.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τη Μαριέλλα Φασούλα που επανήλθε στα παρκέ μετά τον σοβαρό τραυματισμό της πριν από 10 μήνες.

Η διεθνής σέντερ υπέστη ρήξη χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατο τον Οκτώβριο του 2023 σε παιχνίδι της Αβενίδα με τη Βίρτους Μπολόνια και έμεινε μακριά από την αγωνιστική δράση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Φασούλα, αφού πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και ολοκλήρωσε την αποθεραπεία της, επέστρεψε στην Αβενίδα με την ισπανική ομάδα να την υποδέχεται με μεγάλη χαρά. Πλέον, η Μαριέλλα ξεκίνησε να προπονείται κανονικά με την Αβενίδα και θα τεθεί στη διάθεση του Πέτρου Πρέκα ενόψει του Ευρωμπάσκετ Γυναικών 2025, η τελική φάση του οποίου θα λάβει χώρα στην Ελλάδα και το ΣΕΦ.

Η διεθνής σέντερ δε μπόρεσε να συγκρατήσει την συγκίνησή της που θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με τα ανάλογα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να το υποδηλώνουν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Tags: