Μαρίνκοβιτς για Ομπράντοβιτς: «Η μοίρα με οδήγησε στο να παίξω για τον κορυφαίο προπονητή όλων των εποχών»

Βάνια Μαρίνκοβιτς - Φωτ. IMAGO

i

© Imago

Μαρίνκοβιτς για Ομπράντοβιτς: «Η μοίρα με οδήγησε στο να παίξω για τον κορυφαίο προπονητή όλων των εποχών»

Sportal newsroom 16:33 - 23.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:33 - 23.08.2024

Ο Βάνια Μαρίνκοβιτς μίλησε για την επιστροφή του στην Παρτίζαν και για τη συνεργασία του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η Παρτίζαν έχει αλλάξει άρδην το ρόστερ της ενόψει της νέας σεζόν με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να έχει φέρει νέους παίκτες στη σέρβικη ομάδα για να τη διαμορφώσει. Ο Βάνια Μαρίνκοβιτς επέστρεψε στην Παρτίζαν για δεύτερη φορά και μίλησε στο Partizan TV για την απόφασή του αλλά και για την συνεργασία που θα έχει με τον «Ζοτς».

Οι δηλώσεις του Βάνια Μαρίνκοβιτς:

«Γνωρίζω τον Φρανκ Ντιλικινά από όταν ήμασταν νεότεροι, παίζαμε αντίπαλοι συχνά. Έπαιζε για τη Γαλλία και εγώ για τη Σερβία. Δεν τον ήξερα προσωπικά, αλλά ήξερα ποιος ήταν. Έπαιξα κόντρα στον Κάρλικ Τζόουνς και τον Ισάακ Μπόνγκα πέρυσι και φέτος. Όταν συναντηθήκαμε ήταν σαν να γνωρίζαμε ήδη ο ένας τον άλλον. Νομίζω καταλαβαίνουν που είναι και τη σημασία του συλλόγου για τον οποίο αγωνίζονται.

Έχω μεγάλη εμπειρία με προπονητές των οποίων τα ονόματα τελειώνουν σε -ιτς. Ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς είναι σύμβολο. Είμαι ευγνώμων σε αυτόν για το που είμαι σήμερα. Με έριξε "μπροστά", βάζοντας με στα 17 μου σε ένα ντέρμπι, σε εκείνον τον τρελό τελικό. Έπαιξα για 2 ή 3 λεπτά και πήραμε τον τίτλο. Όχι εγώ, ήταν ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς που το πήρε, εγώ ήμουν απλά εκεί.

Η μοίρα με οδήγησε στο να παίξω για τον κορυφαίο προπονητή όλων των εποχών. Είναι μία πανέμορφη πλοκή των καταστάσεων το πως έγιναν όλα. Είμαι πραγματικά χαρούμενος και είναι μία σπουδαία τιμή.

Το να έχω παίξει τόσο για τον Ντούλε όσο και τον Ζέλικο, δεν υπάρχουν καλύτεροι προπονητές στην ομάδα, μαζί με τον Ράνκο Ζεράβιτς. Είναι η επιτομή της προπονητικής. Είναι σπουδαία τιμή και ευθύνη και έχω να μάθω πολλά ακόμα».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!