Νέο δημοσίευμα της Marca για τον Χεζόνια: «Ο Παναθηναϊκός απέσυρε την προσφορά του - Η Παρτίζαν μπαίνει στο... παιχνίδι»

Νέο δημοσίευμα της Marca για τον Χεζόνια: «Ο Παναθηναϊκός απέσυρε την προσφορά του - Η Παρτίζαν μπαίνει στο... παιχνίδι»

Γιώργος Γαβριλάκης 11:39 - 17.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:44 - 17.06.2024

Ο Μάριο Χεζόνια δημιουργεί καλοκαιρινή... αναστάτωση, αλλά σύμφωνα με την Marca ο Παναθηναϊκός δεν ασχολείται πλέον με την περίπτωσή του. Η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα όμως, έχουν βρει νέο ανταγωνιστή: Την Παρτίζαν.

Το σίριαλ του Μάριο Χεζόνια τείνει να αποκτήσει περισσότερα επεισόδια και από τους The Simspson και όλα τα μέσα της Ισπανίας προσπαθούν να καταλάβουν εδώ και μέρες αν υπάρχει τελικά περίπτωση να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ρεάλ Μαδρίτης ή η Μπαρτσελόνα θα τον κάνει πάλι δικό της.

Αυτά είναι τα δύο επικρατέστερα σενάρια, αν και εσχάτως οι Καταλανοί μετά τις αποκαλύψεις της Marca περί υπογραφής του Κροάτη προσυμφώνου μαζί τους, πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τους Μαδριλένους, έχει δημιουργήσει εκνευρισμό και στις δύο ομάδες που τον διεκδικούν.

Μία τρίτη όμως, που φαινόταν για μήνες πως θα τον διεκδικήσει, σύμφωνα και πάλι με την Marca έχει αποσύρει πλέον το ενδιαφέρον της.

Συγκεκριμένα, το ισπανικό μέσο αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός, στον οποίο ο Χεζόνια αγωνίστηκε τον χειμώνα του 2021 «πλέον δεν διεκδικεί τον παίκτη. Απέσυρε την προσφορά του μετά την κατάκτηση της EuroLeague».

Κι ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα φαίνονται ως οι πιο πιθανή προορισμοί του 29χρονου, ο οποίος κατέγραψε στη στατιστική του τη σεζόν 2023-24 στην Euroleague 13,5 πόντους με 43% στο τρίποντο και 4,6 ριμπάουντ, η Marca σημειώνει με πιο έντονα γράμματα και το ενδιαφέρον της Παρτίζαν, που από τη στιγμή που αποχωρεί ο Κέβιν Πάντερ (με προορισμό την Μπαρτσελόνα) θέλουν να προσθέσουν νέες ποιότητες στην ομάδα.

Επίσης, παραμένει ανοικτό και το ενδεχόμενο ο Χεζόνια να περιμένει μπας και ακούσει μία καλή πρόταση και από το ΝΒΑ. Εκεί όπου αγωνίστηκε από το 2015 μέχρι το 2020 με τρεις ομάδες: Ορλάντο Μάτζικ, Νιου Γιορκ Νικς και Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.