Νέο ρεπορτάζ για το μέλλον του Χεζόνια: «Περιμένει αν ο Γιαννακόπουλος θα αυξήσει την προσφορά του»

Μάριο Χεζόνια

Νέο ρεπορτάζ για το μέλλον του Χεζόνια: «Περιμένει αν ο Γιαννακόπουλος θα αυξήσει την προσφορά του»

Χρήστος Τσάλτας 19:58 - 04.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:58 - 04.06.2024

Το μέλλον του Μάριο Χεζόνια παραμένει ένα από τα πιο «καυτά» θέματα συζήτησης στην Ευρώπη, με τον Κροάτη φόργουορντ να εξετάζει ακόμα όλες τις επιλογές του.

Δεν είναι μυστικό πως ο Μάριο Χεζόνια μονοπωλεί την κουβέντα γύρω από το μεταγραφικό παζάρι στην Ευρώπη. Ο Κροάτης φόργουορντ είναι από τους καλύτερους και πιο επιδραστικούς παίκτες των Μαδριλένων τη φετινή σεζόν, οδηγώντας την ομάδα του σε ακόμα έναν τελικό στην Euroleague, στο Final 4 του Βερολίνου.

Το συμβόλαιό του εκπνέει αυτό το καλοκαίρι και η επιθυμία της Ρεάλ να τον διατηρήσει στις τάξεις της είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη. Οι Μερένχες πιέζουν για να τον κρατήσουν με πολυετές συμβόλαιο, την ώρα που ο ίδιος τηρεί στάση αναμονής για να εξετάσει κάθε επιλογή.

Στο... κόλπο για την απόκτησή του έχει μπει και η Μπαρτσελόνα, που έχει ήδη καταθέσει μεγάλη πρόταση για να τον κάνει δικό της. Οι Καταλανοί αναμένεται να πορχωρήσουν σε πολλές και μεγάλες αλλαγές, με την επικείμενη απόκτηση του Ζοάν Νούνιεθ να είναι το πρώτο... μήνυμα.

Την ίδια ώρα η AS με νέο «χτύπημά» της διατηρεί τον Παναθηναϊκό AKTOR στο κόλπο της απόκτησης του χαρισματικού φόργουορντ. Πιο συγκεκριμένα τονίζεται πως ο φόργουορντ από το Ντουμπρόβνικ περιμένει να δει εάν ο Γιαννακόπουλος κάνει πρόταση για τον Παναθηναϊκό ώστε να τον κάνει δικό του ή θα μπορέσει να κλειδώσει τη συμφωνία του με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Χεζόνια έχει μπει σε καθεστώς προτεραιότητας για τους Μαδριλένους, οι οποίοι μετά τη συμφωνία με τον Έντι Ταβάρες θέλουν να τελειώσουν ακόμα μια κομβική υπόθεση, με τον Κροάτη άσο.