Όσο η Ρεάλ δεν συμφωνεί με τον Χεζόνια η επιστροφή του στη Βαρκελώνη ή στην Αθήνα παραμένει... πιθανή

Όσο η Ρεάλ δεν συμφωνεί με τον Χεζόνια η επιστροφή του στη Βαρκελώνη ή στην Αθήνα παραμένει... πιθανή

Γιώργος Γαβριλάκης 16:58 - 10.06.2024 / Ανανεώθηκε: 17:22 - 10.06.2024

Από την Ισπανία προέκυψε η φήμη περί οριστική συμφωνία του Μάριο Χεζόνια με την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά από τη στιγμή που ο Κροάτης ενημέρωσε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει (ακόμα τουλάχιστον), εμφανίστηκε νέο δημοσίευμα που επανατοποθετεί την Μπαρτσελόνα στην διεκδίκησή του, ενώ το ίδιο ισχύει και για μία από πρώην ομάδα του. Τον Παναθηναϊκό!

Από τη στιγμή που ο ίδιος ο Μάριο Χεζόνια, εν μέσω διακίνησης πληροφοριών που ανέφεραν ως δεδομένη τη συμφωνία του με την Ρεάλ Μαδρίτης, ενημέρωσε πως καμία συμφωνία δεν έχει υπάρξει (προς το παρόν), ο... μισός πληθυσμός στην Ισπανία θεωρεί πως δεν θέλει να πει την αλήθεια και ο άλλος μισός υποστηρίζει πως το μέλλον του στη Βασίλισσα όντως, δεν είναι δεδομένο.

Μάλιστα, νέο δημοσίευμα από την ιβηρική χερσόνησο και συγκεκριμένα από το Home of Glory, η περίπτωση μετακόμισής του στη Βαρκελώνη για μια δεύτερη θητεία μιας και με την Μπαρτσελόνα ο Χεζόνια ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα: Το 2012 κα παρέμεινε σε αυτήν μέχρι που αποφάσισε να μεταφερθεί στο ΝΒΑ, το 2015.

Οι Καταλανοί από τον Μάιο κιόλας είχαν δείξει μία έντονη διάθεση να επενδύσουν πολλά χρήματα για να αποκτήσουν ξανά τον Κροάτη φόργουορντ και όσο η φερόμενη ως συμφωνία του με την Ρεάλ δεν γίνεται επίσημη και δεν επιβεβαιώνεται, τότε η Μπαρτσελόνα παραμένει στο παιχνίδι.

Όπως παραμένει στη διεκδίκηση και η μία ακόμα πρώην ομάδα του. Όχι η Ούνιξ Καζάν, μηδέ οι Ορλάντο Μάτζικ, οι Νιου Γιορκ Νικς, οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Πρόκειται για τον Παναθηναϊκό!

Το προχωράνε οι Ισπανοί: «Πιο μακριά από τη Μονακό και πιο κοντά στον Ολυμπιακό ο Μάικ Τζέιμς»
EUROLEAGUE

19:29 - 09.06.2024

Το προχωράνε οι Ισπανοί: «Πιο μακριά από τη Μονακό και πιο κοντά στον Ολυμπιακό ο Μάικ Τζέιμς»

Την ώρα που το θέμα του συμβολαίου του Μάικ Τζέιμς βρίσκεται στον... αέρα, ισπανικά δημοσιεύματα φέρνουν τον χαρισματικό γκαρντ κοντά στον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν.

O Μάριο Χεζόνια βρίσκεται από το 2022 στη Μαδρίτη, πέρσι κατέκτησε την Euroleague για πρώτη φορά στην καριέρα του, ενώ φέτος απέτυχε να βρεθεί ξανά στην κορυφή, μιας και ο Παναθηναϊκός στον τελικό έφραξε τον δρόμο και σε αυτόν και στους συμπαίκτες του. Ο Κροάτης πάντως, συνολικά έκανε μία σπουδαίο σεζόν (με 13,5 πόντοι, 43,1% στο τρίποντο) και 4,6 ριμπάουντ σε 23,1 λεπτά συμμετοχής.