Ο Χεζόνια πήρε θέση για το μέλλον του σχολιάζοντας σε tweet Ισπανού δημοσιογράφου (pic)

Μάριο Χεζόνια

Ο Χεζόνια πήρε θέση για το μέλλον του σχολιάζοντας σε tweet Ισπανού δημοσιογράφου (pic)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:20 - 16.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:29 - 16.06.2024

Ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες είναι το βασικό θέμα στα ισπανικά media, τοποθετήθηκε σχετικά με το μέλλον του.

 Ο Μάριο Χεζόνια είδε το όνομά του να γράφεται πολλάκις στην Ισπανία τις τελευταίες ημέρες, με το μέλλον του να αποτελεί μεγάλο μυστήριο.

Ο Κροάτης σταρ φαινόταν μια ανάσα από την Μπαρτσελόνα, όμως μια δήλωσή του υπέρ της Ρεάλ φαίνεται πως αλλάζει τα δεδομένα και «χαλάει» το deal. Παρόλα αυτά, τα πάντα ακόμη είναι ανοιχτά.

Μάλιστα ο ίδιος ο Μάριο Χεζόνια τοποθετήθηκε σχετικά με το μέλλον του, με απάντησή του σε Ισπανό δημοσιογράφο, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά ενόψει της συνέχειας.

00:25 - 25.05.2024

Χεζόνια στο Sportal: «Για μένα το ματς με τον Παναθηναϊκό θα είναι όπως κάθε άλλο, μιλάμε για τον τελικό» (vid)

Χαρούμενος για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στον τελικό της Euroleague δήλωσε ο Μάριο Χεζόνια, που ξεκαθάρισε όμως, ότι για τον ίδιο ο τελικός θα είναι όπως κάθε ματς, αφού θέλει να κατακτήσει ακόμα ένα τρόπαιο.

Ο Ισπανός δημοσιογράφος Κάρλος Σάντσες Μπλας είχε γράψει πριν μερικά εικοσιτετράωρα πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Μάριο Χεζόνια με την ανανέωση να βρίσκεται σε καλό δρόμο, με τον Μάριο Χεζόνια να απαντά στο twitter στα όσα αναφέρει ο Ισπανός ρεπόρτερ.

 «Καλησπέρα κύριε Κάρλος! Δεν σε ξέρω αλλά θέλω να σου πω ότι σε σέβομαι και εκτιμώ τον επαγγελματισμό σου αυτά τα δύο χρόνια. Μια αγκαλιά και όλα στην ώρα τους όπως πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Μάριο Χεζόνια.

Αυτός είναι ο συνολικός χρόνος συμμετοχής του Σλούκα: Πόσο έπαιξε πέρσι με τον Ολυμπιακό και πόσο φέτος με τον Παναθηναϊκό
EUROLEAGUE

12:06 - 16.06.2024

Αυτός είναι ο συνολικός χρόνος συμμετοχής του Σλούκα: Πόσο έπαιξε πέρσι με τον Ολυμπιακό και πόσο φέτος με τον Παναθηναϊκό

Ο Κώστας Σλούκας το περασμένο καλοκαίρι μεταπήδησε από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό και έναν χρόνο αργότερα δικαιώθηκε από την επιλογή του, αφού αναδείχθηκε MVP του Final Four της Euroleague και της Basket League. Διαβάστε στο Sportal τους αριθμούς που κατέγραψε με τον Παναθηναϊκό και εκείνους με τους «ερυθρόλευκους» την προηγούμενη σεζόν...