Ο Μάριο Χεζόνια βάζει τέλος στις φήμες: «Θα είμαι στη Ρεάλ για πολύ καιρό ακόμα»

Ο Μάριο Χεζόνια βάζει τέλος στις φήμες: «Θα είμαι στη Ρεάλ για πολύ καιρό ακόμα»

Γιώργος Γαβριλάκης 11:00 - 20.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:29 - 20.06.2024

Η Μπαρτσελόνα έκανε την προσπάθειά της να «κλέψει» τον Μάριο Χεζόνια, δημιούργησε αναστάτωση στη Μαδρίτη, αλλά ο Κροάτης φόργουορντ ουσιαστικά έκλεισε το κεφάλαιο μετακίνησής του από την Ρεάλ.

Την προηγούμενη φορά που είπε ότι σκοπεύει να μείνει για πολλά χρόνια ακόμα στη Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα εκνευρίστηκε. Διότι βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις μαζί του (αν όχι σε προσυμφωνία) και τελικά παραλίγο το σίριαλ που δημιουργήθηκε με τον Μάριο Χεζόνια πρωταγωνιστεί, άρχισε να αποκτά πολλά επεισόδια.

Ο κύκλος όμως, ολοκληρώθηκε ουσιαστικά, καθώς ο Κροάτης φόργουορντ, με ανάρτησή τους έδωσε τη μία και μόνη αλήθεια για το μέλλον του.

«Όπως όλοι ξέρετε, μετά το τελευταίο μου παιχνίδι και την κατάκτηση του τίτλου στην Ισπανία, έγινα free agent και είμαι ελεύθερος να αποφασίσω που θα παίξω μπάσκετ τα επόμενα χρόνια. Δεν συμφώνησα με κανέναν και, όπως από την αρχή είχα πει , θα μάθετε τα νέα από εμένα. Όπως πάντα!», είπε για αρχή ο Super Mario και ακολούθως έδωσε την είδηση:

Η Βίρτους Μπολόνια μπαίνει στο... παιχνίδι για τον Βιλντόζα
EUROLEAGUE

10:45 - 20.06.2024

Η Βίρτους Μπολόνια μπαίνει στο... παιχνίδι για τον Βιλντόζα

Μιας και ο Λούκα Βιλντόζα αναμένεται (αργά ή γρήγορα) να αποδεσμευτεί από τον Παναθηναϊκό, η λίστα... αναμονής μεγαλώνει και σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα η Βίρτους Μπολόνια έχει πάρει ήδη θέση στη διεκδίκησή του.

«Η Ρεάλ πίστεψε σε εμένα όταν πολλοί άλλοι δεν το έκαναν. Ενδιαφέρθηκε για εμένα και την οικογένειά μου από την πρώτη στιγμή που έφτασα στην πόλη και μας έκανε όλους να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας. Η μόνη μου πρόθεση ήταν να μείνω στην ομάδα και είμαι χαρούμενος που ανακοινώνω ότι θα συνεχίσω το ταξίδι μου στο ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΡΕΑΛ για πολύ καιρό».