Ο Χεζόνια ξεκαθάρισε την επιθυμία του: «Θέλω κι άλλους τίτλους με την Ρεάλ Μαδρίτης τα επόμενα χρόνια» (vid)
i

© Euroleague Basketball

Ο Χεζόνια ξεκαθάρισε την επιθυμία του: «Θέλω κι άλλους τίτλους με την Ρεάλ Μαδρίτης τα επόμενα χρόνια» (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:38 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 12:43 - 13.06.2024

Αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας, ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Ρεάλ έστειλε -με τον τρόπο του- μήνυμα παραμονής στη Μαδρίτη.

Καμία υπόθεση εργασίας της μεταγραφικής αγοράς δεν έχει λάβει επίσημα χαρακτηριστικά για την Ρεάλ Μαδρίτης. Βέβαια, η παραμονή του Έντι Ταβάρες για παράδειγμα, θεωρείται δεδομένη και προσυμφωνημένη. Το ίδιο φαίνεται πως ισχύει και για την αποχώρηση (με προορισμό την Κωνσταντινούπολη και την Αναντολού Εφές) του Βενσάν Πουαριέ.

Σε μία ενδιάμεση κατάσταση βρίσκεται η περίπτωση του Μάριο Χεζόνια, ο οποίος για καιρό (κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου) βρισκόταν με το ένα πόδι προς την απομάκρυνσή του από την Ρεάλ, αλλά τελικά η διάθεση -και των δύο πλευρών- έχει αλλάξει κατά πως φαίνεται.

Ο Κροάτης φόργουορντ, οποίος ολοκλήρωσε μία εξαιρετική σεζόν σε ατομικό επίπεδο και ναι μεν δεν βοήθησε την ομάδα του να κατακτήσει ξανά την Euroleague (η Ρεάλ έχασε από τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Βερολίνου), αλλά την... έσπρωξε προς την επιστροφή της στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος. Μετά την περσινή αποτυχία στους τελικούς κόντρα στην Μπαρτσελόνα, φέτος απέκλεισε τους Καταλανούς στα ημιτελικά και αμέσως μετά στέφθηκε πρωταθλητής σε μία σύντομη σειρά τριών αγώνων κόντρα στην Μούρθια.

Ο κύκλος του Ρούντι έκλεισε: Οι 26 τίτλοι με την Ρεάλ Μαδρίτης και οι 41 κατακτήσεις στο σύνολο μιας σπουδαίας καριέρας (vids)
EUROLEAGUE

10:20 - 13.06.2024

Ο κύκλος του Ρούντι έκλεισε: Οι 26 τίτλοι με την Ρεάλ Μαδρίτης και οι 41 κατακτήσεις στο σύνολο μιας σπουδαίας καριέρας (vids)

Στα 39 του χρόνια ο Ρούντι Φερνάντεθ, το βράδυ της Τετάρτης (12/6) έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι και την ίδια μέρα πήρε και το τελευταίο του τρόπαιο. Ο Ισπανός γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης αποχαιρέτησε τα πλήθη και το όνομά του πέρασε στη λαμπερή ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επιτυχίας ο Χεζόνια, με τον τρόπο του, εκδήλωσε την επιθυμία του να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Βασίλισσα, παρά το γεγονός ότι ως ελεύθερος αναμένεται να έχει (αν δεν έχει ήδη) τουλάχιστον δύο πολύ δυναμικές προτάσεις. Μία από την Μπαρτσελόνα και άλλη μία από τον Παναθηναϊκό.

Παρόλα αυτά η προτεραιότητά του είναι άλλη και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο ίδιος «δεν κοιτάω τους τίτλους που πήραμε φέτος. Είμαι τελειομανής. Πάντα μου αρέσει να νικάω, οπότε νιώθω άσχημα που χάσαμε την EuroLeague, στο χειρότερο φετινό μας παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό» και υποσημείωσε με έμφαση πως «θα ήθελα να επιστρέψω όλη αυτή την αγάπη στους φιλάθλους μας για την στήριξή τους, με περισσότερους τίτλους τα επόμενα χρόνια». Πράγμα που σημαίνει ότι πρόθεσή του είναι να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Βασίλισσα, αρκεί βέβαια να του προσφέρουν όλα όσα η αξία του στην αγορά ορίζει.