Ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε Μάριο Ηλιόπουλο και ΚΑΕ ΑΕΚ

Μάριος Ηλιόπουλος

Ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε Μάριο Ηλιόπουλο και ΚΑΕ ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 19:21 - 12.06.2024 / Ανανεώθηκε: 19:21 - 12.06.2024

Ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι το νέο αφεντικό της ΠΑΕ ΑΕΚ, παίρνοντας τα ηνία από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, έχοντας παράλληλα και δεσμούς με μέλη της ΚΑΕ.

Από την Δευτέρα η ΑΕΚ έχει μπει σε νέα εποχή. Η ΠΑΕ, για την ακρίβεια, άλλαξε χέρια και από τον Δημήτρη Μελισσανίδη πέρασε σε αυτά του Μάριου Ηλιόπουλου, σε μια υπόθεση την οποία, όπως είχε παραδεχτεί και ο ίδιος ο Μελισσανίδης «δούλευε» το θέμα της διάδοχης κατάστασης εδώ και 1,5 χρόνο, μέχρι να καταλήξει στην απόφαση να παραχωρήσει την ΠΑΕ στον 54χρονο εφοπλιστή.

Ο Ηλιόπουλος είναι άνθρωπος με έντονη δράση στον χώρο του αθλητισμού. Έχει μεγάλη λατρεία στα μηχανοκίνητο αθλητισμό, ενώ στο παρελθόν ήταν χορηγός ονοματοδοσίας στην Κύμη, μέσα από την εταιρεία του, την Seajets.

Η ομάδα της Εύβοιας στην πρώτη σεζόν της ιστορίας της στην Basket League είχε στο πλευρό της τον Μάριο Ηλιόπουλο, χάρη σε ενέργειες του Αλέξανδρου Θεοδώρου, ο οποίος εκείνη την περίοδο ήταν ο ισχυρός άνδρας της ομάδας. Θέση General Manager στην Κύμη εκείνη την περίοδο είχε ο Κώστας Κώτσης, ο οποίος πλέον είναι ο νέος GM της ΑΕΚ.

Οι δύο άνδρες γνωρίζονται από την κοινή παρουσία τους στην Κύμη και ο Κώτσης αποτελεί τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε ΚΑΕ ΑΕΚ και Μάριο Ηλιόπουλο. Γεγονός που σημαίνει πως ήδη ανάμεσα στον ισχυρό εφοπλιστή και την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ υπάρχει ένας άνθρωπος που τους ενώνει, ενώ είναι ορατό σε μέλλοντα χρόνο να υπάρξει συνάντηση και με τον Μάκη Αγγελόπουλο, στο πλαίσιο γνωριμίας των δύο ανδρών.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός post game LIVE από το ΣΕΦ για το Game 4 των τελικών