Η Παρτίζαν νίκησε... Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: Το Βελιγράδι ψήφισε ως την πιο «καυτή» έδρα ο Μάρκους Χάουαρντ (vid)
i

Μάρκους Χάουαρντ / © Euroleague Basketball

Η Παρτίζαν νίκησε... Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: Το Βελιγράδι ψήφισε ως την πιο «καυτή» έδρα ο Μάρκους Χάουαρντ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:08 - 13.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:11 - 13.09.2024

Ο Μάρκους Χάουαρντ της Μπασκόνια μετά από δύο σεζόν στην Euroleague έχει άποψη για τους φιλάθλους στην Ευρώπη, ξέρει τι εστί ΣΕΦ και ΟΑΚΑ, αλλά τελικά επέλεξε ως τους Σέρβους της Παρτίζαν ως τους πιο ένθερμους που έχει συναντήσει!

Έχοντας πλέον δύο σεζόν στην Euroleague στο βιογραφικό του, ο Μάρκους Χάουαρντ έχει αρχίσει εκτός από το να επηρεάζει με το επιθετικό του ταλέντο το ευρωπαϊκό μπάσκετ, να αντιλαμβάνεται ακριβώς που βρίσκεται και με τι έχει να κάνει.

Τη Βιτόρια την γνωρίζει καλά. Πήγε εκεί για λογαριασμό της Μπασκόνια το καλοκαίρι του 2022 και είναι ήδη ο μεγάλος της πρωταγωνιστής, ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της και πέρσι ήταν ο πρώτος σκόρερ σε ολόκληρη την Euroleague. Ως Αμερικάνος και ως πρώην παίκτης του NBA, αρχίζει πλέον να αντιλαμβάνεται και το πάθος των ευρωπαίων οπαδών που όπως και στη Βιτόρια οι... δικοί του, έτσι και οι αντίπαλοι δημιουργούν τρομερές -καμιά φορά και τρομακτικές- ατμόσφαιρες στις κερκίδες.

Περιορισμένο το μπάτζετ της Ζάλγκιρις παρά το... σκριν του Ολυμπιακού στο συμβόλαιο του Μπραζντέικις
EUROLEAGUE

14:42 - 13.09.2024

Περιορισμένο το μπάτζετ της Ζάλγκιρις παρά το... σκριν του Ολυμπιακού στο συμβόλαιο του Μπραζντέικις

Σύμφωνα με την οικονομική ανάλυση του Λιθουανού δημοσιογράφου, Γιόνας Λέκσας στο krepsinis.net, η Ζαλγκίρις έχει συνολικό προϋπολογισμό για τη σεζόν 2024-24 που με τα βίας ξεπερνά τα έξι εκατομμύρια και η παρουσία του Ίγκνας Μπραζντέικις στο ρόστερ διευκολύνεται από την συμμετοχή του Ολυμπιακού στην αποπληρωμή του πρώην NBAer.

Λίγο πριν την τρίτη του σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ο 25χρονος γκαρντ, ο οποίος εκπροσωπεί τον κορυφαίο σουτέρ μακρινών αποστάσεων που υπάρχει την γηραιά ήπειρο, κλήθηκε να ψηφίσει για την πιο καυτή έδρα που έχει παίξει.

Η Stark Arena του Βελιγραδίου, έδρα της Παρτίζαν, νίκησε στον... ημιτελικό το ΣΕΦ τον Ολυμπιακό, ενώ στο τελικό επικράτησε και του ΟΑΚΑ. Ο Μάρκους Χάουαρντ δυσκολεύτηκε να... προσπεράσει τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, αλλά το έκανε και τελικά επέλεξε τους Σέρβους της Παρτίζαν ως τους πιο φανατικούς που έχει συναντήσει.