Το Μαρούσι αποχαιρετά τον Τζέι Ναγκλ και ενσωματώνει τον Τζος Άνταμς

Το Μαρούσι αποχαιρετά τον Τζέι Ναγκλ και ενσωματώνει τον Τζος Άνταμς

Απόστολος Μαυράκης 12:05 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:21 - 14.10.2024

Η ομάδα του Αμαρουσίου προχωρά σε μια προσθαφαίρεση, αποχαιρετώντας τον Τζέι Ναγκλ και αποκτώντας τον Τζος Άνταμς, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει και επίσημα παρελθόν από τον Προμηθέα.

Η παραμονή του Τζέι Ναγκλ στο Μαρούσι αποδείχθηκε βραχύχρονη, αφού ο 24χρονος Αμερικανός φόργουρντ αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα των βορείων προαστίων.

Οι Αμαρουσιώτες δεν θα μείνουν βέβαια με κενό στο ρόστερ τους, αφού θα προχωρήσουν στην ενσωμάτωση του Τζος Άνταμς, που αναμένεται να αποδεσμευθεί από τον Προμηθέα.

Βετούλας: «Τραγική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, νικήσαμε σήμερα γιατί είχαμε ένα μεγάλο "πρέπει" μπροστά»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

21:01 - 12.10.2024

Βετούλας: «Τραγική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, νικήσαμε σήμερα γιατί είχαμε ένα μεγάλο "πρέπει" μπροστά»

Ο προπονητής του Αμαρουσίου Νίκος Βετούλας δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου με τον Κολοσσό, ενώ εξήγησε πως θα συνεχίσει το μικρό rotation

Ο Άνταμς πρόλαβε να αγωνίστεί με τη φανέλα του Προμηθέα απέναντι στη Νίμπουρκ για την 1η αγωνιστική του FIBA Champions League, βάζοντας 5 πόντους, με 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ σε 19 λεπτά συμμετοχής.

Από την άλλη, το Μαρούσι ήταν ο δεύτερος σταθμός στην καριέρα του Ναγκλ, με πρώτο της επαγγελματικής καριέρας του να αποτελεί η Orbi της Γεωργίας (5η θέση της Superleague), στην οποία αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν

Αυτή η μεταβολή στο έμψυχο δυναμικό του Αμαρουσίου γίνεται δυο μέρες προτού αντιμετωπίσει την Σάμπαχ για την δεύτερη αγωνιστική του Europe Cup. Υπενθυμίζουμε πως το Μαρούσι θριάμβευσε στην 1η αγωνιστική της εν λόγω διοργάνωσης, επικρατώντας της Νόρκεπινγκ με 99-80, ενώ το Σάββατο (12/10) σημείωσε νίκη και στο ελληνικό πρωτάθλημα απέναντι στον Κολοσσό με 70-67.

Ο Τζος Άνταμς είναι 30 χρονών και έχει αγωνιστεί -μεταξύ άλλων- σε Εφές, Βίρτους Μπολόνια, Ουνικάχα Μάλαγα, ενώ πέρσι αγωνιζόταν στην Τσεντεβίτα. Την σεζόν 2017/2018 ο ίδιος αγωνίστηκε με την φανέλα της Εφές στην Euroleague υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν, μετρώντας 7 πόντους, 1,6 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 16 παιχνίδια.

Βέβαια, η εμπειρία του στο EuroCup είναι μεγαλύτερη, έχοντας συμμετάσχει με Μάλαγα, Βίρτους και Τσεντεβίτα. Σε συνολικά 54 παιχνίδια στην διοργάνωση, ο Άνταμς μετρά 11 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ κατά μέσο όρο, αγωνιζόμενος περίπου 22 λεπτά ανά παιχνίδι.