Το Μαρούσι μετράει τις δυνάμεις του την Τετάρτη (11/9) με το Λαύριο

Το Μαρούσι μετράει τις δυνάμεις του την Τετάρτη (11/9) με το Λαύριο

Γιάννης Πάλλας 20:22 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:22 - 09.09.2024

Φιλικό προετοιμασίας με το Λαύριο εκτός έδρας δίνει την Τετάρτη (11/9, 13:00) το Μαρούσι

Ένα δυνατό τεστ θα δώσει την προσεχή Τετάρτη (11/9, 13:00) το Μαρούσι εκτός έδρας με το Λαύριο, όπου ο Νίκος Βετούλας θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Η ομάδα των «βορείων προαστίων» μετά το φιλικό με τον Πανερυθραϊκό έχει την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις της με το Λαύριο.

Στο τελευταίο τεστ με τον Πανερυθραϊκό δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Νικολαϊδης, Ιορδάνου, ενώ ο Στασινός χρησιμοποιήθηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο γιατί δέχθηκε ένα χτύπημα (πάνω στη φάση) στο πόδι. Αντίθετα, έκανε την πρώτη του εμφάνιση ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος σταδιακά μπαίνει στην ομάδα.

Ουσιαστικά ο Σέρβος σέντερ αναμένεται να πάρει χρόνο, ενώ πιθανότατα εκτός θα παραμείνουν οι Νικολαΐδης και Ιορδάνου.

Ο Νίκος Βετούλας είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας και την πορεία της προετοιμασίας και θέλει σ’ αυτά τα φιλικά να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, προκειμένου να εμφανιστεί το Μαρούσι πανέτοιμο στις επίσημες υποχρεώσεις του.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!