Σοκ στο Μαρούσι: Δύο μήνες εκτός ο Νικολαϊδης με κάταγμα στον καρπό

Σοκ στο Μαρούσι: Δύο μήνες εκτός ο Νικολαϊδης με κάταγμα στον καρπό

Χρήστος Τσάλτας 22:16 - 09.10.2024 / Ανανεώθηκε: 22:27 - 09.10.2024

Με απρόοπτα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Αμαρουσίου κόντρα στη Νόρκεπινγκ, καθώς ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης υπέστη κάταγμα στον καρπό και θα μείνει εκτός για τους επόμενους δύο μήνες.

Το Μαρούσι κατάφερε να μπει με το δεξί στον όμιλο του FIBA Europe Cup. Η ομάδα του Νίκου Βετούλα υποδέχτηκε τη Νόρκεπινγκ και έφτασε στη νίκη με 99-80, πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης στο δεύτερο ημίχρονο.

Παρά τη νίκη όμως τα πράγματα δεν κύλησαν ομαλά για την ομάδα των βορείων προαστίων, καθώς έχει να διαχειριστεί ένα σημαντικό πρόβλημα που προέκυψε κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη.

Ο εκρηκτικός γκαρντ τραυματίστηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης και αποχώρησε για να υποβληθεί σε εξετάσεις στον καρπό. Τα αποτελέσματα έφεραν σοκ στα ενδότερα της ομάδας, καθώς δεν ήταν καθόλου ενθαρρυντικά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νικολαϊδης υπέστη κάταγμα στον καρπό και για τους επόμενους δύο μήνες τέθηκε νοκ άουτ, σε μια εξέλιξη στην οποία η ομάδα των βορείων προαστίων χάνει ένα από τα πιο σημαντικά όπλα της στην περιφέρεια. Ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού άλλωστε ξεκίνησε πολύ δυνατά τη σεζόν και ήταν βασικός γκαρντ της ομάδας του Νίκου Βετούλα, μέχρι να σταθεί άτυχος στο παιχνίδι με την ομάδα από τη Σουηδία.