Έκανε το 4/4 στα φιλικά το Μαρούσι
i

© Maroussi

Έκανε το 4/4 στα φιλικά το Μαρούσι

Το Μαρούσι επικράτησε με 89-74 του Λαυρίου στη φιλική μεταξύ τους αναμέτρηση και έκανε το 4/4 στα παιχνίδια προετοιμασίας του.

Ένα δυνατό τεστ έδωσε σήμερα, Τετάρτη (11/9, 13:00) το Μαρούσι εκτός έδρας με το Λαύριο, όπου ο Νίκος Βετούλας είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Η ομάδα των «βορείων προαστίων» μετά το φιλικό με τον Πανερυθραϊκό μέτρησε τις δυνάμεις της με το Λαύριο και βγήκε νικήτρια από την αναμέτρηση με σκορ 89-74.

Στο τελευταίο τεστ με τον Πανερυθραϊκό δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Νικολαϊδης, Ιορδάνου, ενώ ο Στασινός χρησιμοποιήθηκε μόνο στο πρώτο ημίχρονο γιατί δέχθηκε ένα χτύπημα (πάνω στη φάση) στο πόδι. Αντίθετα, έκανε την πρώτη του εμφάνιση ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος σταδιακά μπαίνει στην ομάδα.

Την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμα φιλικά προετοιμασίας το Μαρούσι δεν είχε στη διάθεσή του ούτε τον αρχηγό του, Ορφέα Στασινό, ο οποίος μαζί με τους υπόλοιπους ακολουθεί το πρόγραμμα αποθεραπείας από τους τραυματισμούς του, ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Στόουβ με 23 πόντους.

Το επόμενο φιλικό, είναι προγραμματισμένο το Σάββατο με τον Πανιώνιο στον Άγιο Θωμά, το οποίο θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Νίκος Βετούλας είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας και την πορεία της προετοιμασίας και θέλει σ’ αυτά τα φιλικά να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, προκειμένου να εμφανιστεί το Μαρούσι πανέτοιμο στις επίσημες υποχρεώσεις του σε Stoiximan GBL και FIBA Europe Cup.

ΜΑΡΟΥΣΙ (Βετούλας): Καρακώστας 8(1), Στόουβ 23(5), Ρέινολντς 12(1), Σανόγκο 8, Λαντζεβάιν 4, Φρίντρικσον 8, Ναγκλ 4, Γιαννόπουλος 2, Ραντούλιτσα 6, Τανούλης 13 (2), Σιούντρης 1

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!