Κανονικά στην Basket League το Μαρούσι

Μαρούσι

Κανονικά στην Basket League το Μαρούσι

Γιάννης Πάλλας 12:12 - 23.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:23 - 14.08.2024

Το Μαρούσι θα παίξει κανονικά στην Basket League, με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να τελειώνει τα διαδικαστικά και να είναι έτοιμη για την επιστροφή της για μεγάλα σαλόνια.

Μαρούσι ξανά στην Basket League!

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων ξεπέρασε τα τελευταία εμπόδια και δήλωσε συμμετοχή στην Basket League, ούσα έτοιμη για την μεγάλη επιστροφή στην κατηγορία.

Το Μαρούσι κέρδιζε τη συμμετοχή του στον τελικό του Final Four της Elite League και μετέπειτα επικράτησε και στον τελικό, κατακτώντας τον τίτλο. Από εκείνο το σημείο και μετά ξεκίνησε ένας αγώνας για τη συμμετοχή της ομάδας στην Basket League.

Ο εν λόγω αγώνας φαίνεται πως κερδήθηκε, με το Μαρούσι να ξεπερνά τα τελευταία εμπόδια και να δηλώνει συμμετοχή στην επόμενη Basket League.

Στην παρούσα φάση οι άνθρωποι της ομάδας προχωράνε για τα διαδικαστικά με το μετοχικό κεφάλαιο, ενώ στην συνέχεια θα αρχίσουν την στελέχωση του ρόστερ, προκειμένου να είναι έτοιμοι για την μεγάλη πρόκληση της Basket League.

Το Μαρούσι υποβιβάστηκε στην Α2 το μακρινό 2012, με την ιστορική ομάδα των Βορείων Προαστίων να παλεύει επί 11 χρόνια στις Εθνικές κατηγορίες, φτάνοντας ακόμα και στην Γ' Εθνική. Παρόλα αυτά σταδιακά βρήκε τα πατήματά της, με αποκορύφωμα την περασμένη σεζόν, όταν και έφτασε μέχρι το τέλος του δρόμου, κατακτώντας το πρωτάθλημα της Elite League.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει πάντως και η στελέχωση του ρόστερ, καθώς το Μαρούσι έχει κρατήσει πολλούς παίκτες από τα χρόνια της Γ' Εθνικής ακόμα, ενώ έχει αρκετούς Έλληνες που θα μπορούσαν να σταθούν στο επίπεδο της Basket League.