Το Μαρούσι στον αέρα, ανάμεσα σε Basket League και Α2, αποφασίζει στις 20 του μήνα που θα παίζει!
i

©InTime

Το Μαρούσι στον αέρα, ανάμεσα σε Basket League και Α2, αποφασίζει στις 20 του μήνα που θα παίζει!

Γιάννης Πάλλας 19:54 - 11.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 14.08.2024

Εφόσον λυθεί το θέμα των χρεών της παλιάς ΚΑΕ το Μαρούσι θα αγωνιστεί στην Basket League, διαφορετικά θα παίξει ξανά στην Elite League, την απόφαση θα την πάρουν στις 20 του μήνα

Μάχη με το χρόνο δίνει το Μαρούσι για να πάρει απαντήσεις σε ότι αφορά τα παλιά χρέη, προκειμένου να δει σε ποια κατηγορία θα παίζει τη νέα σεζόν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportal!

Αυτή τη στιγμή παρά την επιτυχή άνοδο στα... μεγάλα σαλόνια η ομάδα του Αμαρουσίου παραμένει μετέωρη και αυτό δεν προκύπτει μόνο από το γεγονός ότι καταβάλλει προσπάθεια για να συγκεντρώσει τα 300.000 ευρώ που απαιτούνται για το μετοχικό κεφάλαιο της ΚΑΕ, όπου έχουν συγκεντρώσει μόλις 30.000 ευρώ. Στο Μαρούσι το μεγάλο «αγκάθι» παραμένουν οι... παλιές αμαρτίες, τις οποίες φαίνεται ότι κουβαλάει ο Σύλλογος και προσπαθεί μέσα από Νόμους να ξεφορτωθεί.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Χρήστος Γεωργουσόπουλος και όλα τα μέλη της διοίκησης περιμένουν να μάθουν σύντομα εάν θα κλείσει η παλιά ΚΑΕ, ώστε να απαλλαγούν από τις παλιές οφειλές ή αν αυτές μεταφέρονται και στη νέα ΚΑΕ.

Επειδή με τις πληροφορίες που υπάρχουν ως τώρα οι παλιές οφειλές σε Δημόσιο και κάποιους (όχι όλους) ιδιώτες ξεπερνάει τα 500.000 ευρώ, είναι σαφές ότι δεν τίθεται θέμα συμμετοχής στην Basket League.

Εάν αυτό ξεπεραστεί και τα χρέη παραμένουν στα μέλη της τότε διοίκησης, το Μαρούσι θα προχωρήσει κανονικά τις διαδικασίες για το σχεδιασμό που απαιτείται για την Basket League.

Όπως γίνεται αντιληπτό η 20η Ιουνίου είναι καταληκτική ημερομηνία, καθώς τότε θα πρέπει να αποφασίσει ο Σύλλογος σε πποια κατηγορία θα αγωνίζεται.

Πρόβλημα με Βιλντόζα
REST OF THE WORLD

18:48 - 11.06.2023

Πρόβλημα με Βιλντόζα

Άγνωστο το τι θα συμβεί με τον Λούκα Βιλντόζα. Ο γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα έχει πρόβλημα και δεν γνωρίζει κανείς αν θα αγωνιστεί στους τελικούς της ABA Liga.

Πάντως, δείχνει ότι δεν είναι εύκολη υπόθεση η κατηγορία των «μεγάλων» για την ομάδα του Αμαρουσίου.