Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας για το Μαρούσι - Αρχηγός και πάλι ο Στασινός

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας για το Μαρούσι - Αρχηγός και πάλι ο Στασινός

Ευτυχία Οικονομίδου 16:33 - 29.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:34 - 29.08.2024

Ο Ορφέας Στασινός θα συνεχίσει να είναι για ακόμη μία χρονιά ο αρχηγός της ομάδας του Αμαρουσίου, η οποία ανακοίνωσε τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν (2024-25).

Το Μαρούσι ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σημαντική σεζόν στη Stoiximan Basket League και στο Europe Cup, έτσι από σήμερα (28/08) ξεκίνησε η διάθεση των Εισιτηρίων Διαρκείας για όλους τους εντός έδρας αγώνες της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απόκτησή τους μπορείτε να κάνετε κλικ ΕΔΩ.

Παράλληλα, σε αυτή τη νέα και γεμάτη ακόμη περισσότερες απαιτήσεις σεζόν αρχηγός της ομάδας του Αμαρουσίου θα είναι και πάλι ο Ορφέας Στασινός, ενώ στην τριάδα των αρχηγών θα τον πλαισιώνουν οι Χάρης Γιαννόπουλος και Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

«Είναι τιμή να είσαι αρχηγός σε μια τόσο ιστορική ομάδα, πόσο μάλλον όταν είσαι γέννημα-θρέμμα της. Μετά την περσινή σεζόν που είχαμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που πάντα έχει ένας νεοφώτιστος, φέτος το Μαρούσι, ως οργανισμός, έχει βρει ρυθμό σε όλους τους τομείς. Η επιστροφή στην Ευρώπη είναι για όλους ένα έξτρα κίνητρο. Το ρόστερ έκλεισε πολύ νωρίς, ήρθαν πολύ πολλοί και ποιοτικοί νέοι παίκτες και το μόνο που μένει είναι να αποκτήσουμε ομοιογένεια και να δείξουμε στο γήπεδο τα αποτελέσματα της δουλειάς μας», υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο 26χρονος πλέι μέικερ.

Η ΚΑΕ Μαρούσι, μετά το πρώτο φιλικό επί του Παπάγου, θα δώσει το δεύτερο κατά σειρά το Σάββατο (31/08) με τον ΠΑΟΚ στον Άγιο Θωμά, κεκλεισμένων των θυρών. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, που ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα γιατί μπήκε στο πρόγραμμα με 3 μέρες καθυστέρηση. Αντίθετα, ο Νίκος Βετούλας δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Χρήστο Ιορδάνου, ο οποίος τραυματίστηκε στη μέση και θα μείνει εκτός δράσης για 10 μέρες.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!