Ντεμπούτο για Άνταμς στο Μαρούσι, εκτός εξάδας ο Ραντούλιτσα

Ο Τζος Άνταμς

Ντεμπούτο για Άνταμς στο Μαρούσι, εκτός εξάδας ο Ραντούλιτσα

Χρήστος Τσάλτας 15:15 - 19.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:15 - 19.10.2024

Ο Τζος Άνταμς θα κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του Αμαρουσίου κόντρα στο Περιστέρι, με τον Νίκο Βετούλα να αφήνει εκτός εξάδας ξένων τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Το Μαρούσι επιστρέφει στις εντός συνόρων υποχρεώσεις του με μια άκρως απαιτητική αναμέτρηση κόντρα στο Περιστέρι Domino's. Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για να μπορέσουν να ανέβουν βαθμολογικά και ψυχολογικά, με την ομάδα των βορείων προαστίων να παρουσιάζεται ενισχυμένη.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό, μετά την αποχώρησή του από τον Άρη, ενώ παίκτης της ομάδας είναι και ο Τζος Άνταμς.

Ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής με «μάχες» σε Θεσσαλονίκη, Μαρούσι και Γλυφάδα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

08:56 - 19.10.2024

Ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής με «μάχες» σε Θεσσαλονίκη, Μαρούσι και Γλυφάδα

Ο Άρης υποδέχεται τον Προμηθέα (17:00), την ώρα που το Μαρούσι φιλοξενεί το Περιστέρι (18:00) και ο Πανιώνιος τον ΠΑΟΚ (20:15) στα παιχνίδια που ανοίγουν την αυλαία της τρίτης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.

Ο Αμερικανός γκαρντ μάλιστα αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την φανέλα της ομάδας του Νίκου Βετούλα και μάλιστα θα βρίσκεται στην εξάδα των ξένων της ομάδας του. Εκτός εξάδας θα βρίσκεται ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Ο Άνταμς πήρε τη θέση του Τζέι Ναγκλ στο ρόστερ και θα πλαισιώσει τους Σανόγκο, Ρέινολντς, Φρίντρικσον, Στόουβ και Λαντζεβάιν στην εξάδα των ξένων για την αναμέτρηση με το Περιστέρι. Εκτός για το Μαρούσι θα είναι ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο δεξί χέρι.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!